Amsterdam Dungeon

Festivalticket

 

Plaats Amsterdam
Locatie Rokin 78
Openingstijden Zon - Don: 11.00 - 18.00 u.
Vrij - Zat: 11.00 - 19.00 u.
Extra informatie Dit is een open ticket, dit betekent dat je het ticket kan gebruiken op de dag dat jou het beste uitkomt. Controleer wel eerst de openingstijden.
Prijs 0 - 4 jaar: gratis
5 - 15 jaar: € 15,50
Volwassenen : €24,00 nu €20,50
Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 10 jaar, en bezoekers jonger dan 13 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene.
Inclusief 1 drankje tijdens de laatste show (fris, water of bier).

Amsterdam Dungeon

De Amsterdam Dungeon is misschien wel de engste, opwindendste en tegelijkertijd grappigste attractie van Amsterdam! Zodra je naar binnen stapt sta je in een hele oude kerk en geef je over aan de dungeon. Een team van professionele acteurs neemt je mee op een reis die al je zintuigen prikkelt.

Ervaring Dungeon van Amsterdam

De reis neemt je mee door het donkere verleden van Amsterdam. Je wordt geconfronteerd met spiegelzalen, een labyrint, martelkamers en een verachtelijke karakters die de haren op de achterkant van je hoofd laten opstaan.  ​​Er is geen ervaring in de Dungeon hetzelfde. Iedere bezoeker ervaart een unieke reis.

Amsterdam Dungeon Tour

Je zal de Amsterdam Dungeon tour niet alleen zien, maar er ook onderdeel van zijn. Deze hilarische, maar wervelende Dungeon tour is een van de must-see bezienswaardigheden van Amsterdam. Ben je dapper genoeg om de Dungeon binnen te stappen? Bestel nu je tickets!
Tijdens de toer duik je diep in een wereld van horror en ontdekt 500 jaar van de donkerste en wreedste geschiedenis van Amsterdam. Tijdens de Amsterdamse Dungeon tour zal je geconfronteerd worden met speciale effecten, geuren, rook, verlichting, kostuums, decor en zelf het gebouw speelt een rol. Alles bij elkaar zorgt dit voor een sombere en unieke sfeer!

Amsterdam Dungeon is angstaanjagend

Amsterdam Dungeon bestaat uit elf verschillende shows en een team van maar liefst negen professionele acteurs. Deze acteurs geven jou de onvergetelijke voorstelling die tegelijkertijd angstaanjagend en hilarisch is! Hoe angstaanjagend het is, is afhankelijk van je tolerantie voor angst.

Toegang tot de Amsterdamse Dungeon tour

Enkele van de attracties in de Amsterdam Dungeon zijn onder meer het betreden van een donker labyrint. Hier zie je een heksenverbranding en loop je het spook van een gemartelde vrouw tegen het lijf. De Dungeon is een echte multisensorische ervaring waar je alles in je omgeving niet alleen kunt aanraken, maar ook ruiken, zien, horen en voelen. Vanwege de aard van de diverse optredens wordt de Amsterdam Dungeon niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 10 jaar, en kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Boek nu je ticket!

Amsterdam Dungeon Openingstijden

De Amsterdam Dungeon is geopend van zondag t/m donderdag van 11:00 tot 18:00 en van vrijdag t/m zaterdag van 11:00 tot 19:00. Er gelden ook een aantal speciale openingstijden. van 23 december t/m 7 januari is de attractie geopend van 10.30 t/m 19.00 u.  Op 24, 25, 31 december is de laatste tour om 16.30 u en op 1 januari opent de Dungeon om 11.00 uur.  Tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Amsterdam Dungeon prijs

De prijs voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is gratis. Vanwege de aard van de diverse optredens wordt de Amsterdam Dungeon niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 10 jaar, en kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Voor kinderen van 5 t/m 15 jaar is de prijs voor Dungeon € 15,50. Voor volwassenen is de prijs voor een kaartje nu geen €24,00 maar €20,50!  Boek direct je kaartje met korting voor Dungeon!

Amsterdam Dungeon Tickets

De tickets zijn hier beschikbaar en kunnen snel en gemakkelijk online geboekt worden. Dit is de beste manier om je te verzekeren van beschikbaarheid en om lange wachtrijen te voorkomen bij de ticketbalie. Durf jij de Dungeon van Amsterdam te bezoeken? Tickets zijn nu beschikbaar! Bespaar geld en krijg korting door de combi-deal. Combineer je bezoek aan de Amsterdam Dungeon met een bezoek aan het beroemde Madame Tussauds wassenbeelden museum.

Tips voor activiteiten in Amsterdam

Tijdens je bezoek aan Amsterdam wil je natuurlijk niks missen. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire activiteiten voor je op een rijtje gezet: Tips Dagje Amsterdam, Heineken ExperienceArtis dierentuin, Rondvaart Amsterdam, Madame tussauds Amsterdam  en Body Worlds Amsterdam.

Amsterdam Dungeon: Rokin 78, Amsterdam

Plattegrond Artis Amsterdam
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Amsterdam Dungeon
Average rating:  
 3 reviews
by Lucien on Amsterdam Dungeon

Eng maar ook best grappig! Zeker waar voor je geld.

by Henry on Amsterdam Dungeon

Had dit totaal niet wacht! Niet zomaar een spookhuis. Boven verwachting goed, erg gaaf gedaan.

by Nienke on Amsterdam Dungeon

Van te voren best wel nerveus maar ben blij dat ik ben gegaan. Leuk om heen te gaan, ook als je van nature wat angstiger bent dan anderen (zoals ik).