Body Worlds Amsterdam

Festivalticket

 

Plaats Amsterdam
Locatie Damrak 66
Openingstijden zondag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 u. Zaterdag van 09.00 - 22.00 u
Extra informatie Dit is een open ticket, dit betekent dat je het ticket kan gebruiken op de dag dat jou het beste uitkomt. Controleer wel eerst de openingstijden.
Prijs 0 - 5 jaar : gratis
6 - 18 jaar : €12,50
volwassenen : €23,00 €15,00
Inclusief Fast-Track Toegang

Body Worlds Amsterdam

Body Worlds Amsterdam is een tentoonstelling die je meeneemt op een fascinerende reis door het menselijk lichaam! De tentoonstelling Body Worlds Amsterdam toont namelijk echte geplastineerde lichamen. Hierdoor krijg je een uniek beeld van het menselijk lichaam, de anotomie en leer je hoe het menselijk lichaam werkt. Het museum heeft inmiddels genoten van internationaal succes over de hele wereld, met rondleidingen in meer dan 100 steden in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Sinds de opening in 1995 heeft het Body museum meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken.
Laat je fascineren door het menselijk lichaam en ga voor een onvergetelijke ervaring. Boek nu een bezoek aan deze fantastische tentoonstelling in Amsterdam!

Tickets Body Worlds

Wees slim en vermijd de lange rijen bij de balie door je tickets alvast online te reserveren voor Body Worlds Amsterdam. Door je Body Worlds Amsterdam kaarten rechtstreeks via onze website te boeken heb je direct toegang en hoe je niet te wachten.

Dit is de snelste en eenvoudigste manier om het museum te bezoeken waarbij je direct garantie hebt op de beschikbaarheid en het tijd bespaart tijdens je verblijf in Amsterdam. Body Worlds Amsterdam tickets die hier worden geboekt hebben fast-track toegang tot de tentoonstelling. Boek dus nu je Body Worlds Amsterdam tickets en ontdek de fascinerende wereld van het menselijk lichaam!

Krijg korting op de toegang

Bespaar geld en combineer je Body Worlds ticket met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en tickets!

Achtergrond van Body World

De tentoonstellingen zijn de creatie van Dr. Gunther von Hagens, die het proces van plastinatie uitvond aan de Universiteit van Heidelberg in 1977. De tentoonstellingen zijn in de afgelopen jaren doorlopend aangepast. Dit met het oog op de gevolgen van gezondheid, sport en voeding tot de anatomie van dieren. Body Worlds Amsterdam heeft zich keer op keer opnieuw uitgevonden en gaat mee met zijn tijd. Dit maakt een bezoek aan het Body Museum niet snel eentonig.

Happiness Project

De originele tentoonstellingen zijn inmiddels door talloze copycats geïmiteerd maar de Body Worlds Amsterdam tentoonstelling blijft ongeëvenaard in termen van kwaliteit en innovatie. Het huidige thema in Amsterdam wordt de Happiness Project genoemd en richt zich op de effecten van geluk op ons welzijn. Deze Body Worlds tentoonstelling heeft meer dan 200 echte anatomische modellen tentoongesteld.

Deze lichamen geven je een beter inzicht in hoe onze eigen stemming onze gezondheid kan beïnvloeden. Ontdek alle geheimen van het menselijk lichaam en leer over hoe het functioneert vanuit een uniek perspectief. Body Worlds Amsterdam is een essentiële educatieve attractie en bovenal een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Amsterdam.
De tentoonstelling is op loopafstand van het Centraal Station, aan de levendige straat Damrak.

Body worlds openingstijden

Hieronder vind je de Openingstijden voor Body Worlds Amsterdam. Body Worlds Amsterdam is geopend van zondag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 u. Op zaterdag van 09.00 - 22.00 u. Er zijn een aantal Speciale openingstijden. Bijvoorbeeld op Nationale feestdagen en schoolvakanties zijn ze dagelijks geopend van 09.00 - 22.00 u.

Aantal andere speciale data:
27 april: gesloten in verband met Koningsdag
24 dec: 10.00 – 18.00 uur
25 dec: 10.00 – 18.00 uur
26 dec: 10.00 – 20.00 uur
31 dec: 10.00 – 18.00 uur
1 jan: 11.00 – 20.00 uur

Body worlds toegang

De laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd. kinderen t/m 5 jaar zijn gratis en voor kinderen van 6 t/m 18 jaar kost een entree kaartje €12,50. De Locatie van Body worlds Amsterdam is het Damrak 66 in Amsterdam. Dit is op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Extra informatie: Dit is een open ticket, dit betekent dat je het ticket kan gebruiken op de dag dat jou het beste uitkomt. Controleer wel eerst de openingstijden.

Tips voor activiteiten in Amsterdam

Tijdens je bezoek aan Amsterdam wil je natuurlijk niks missen. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire activiteiten voor je op een rijtje gezet: Tips Dagje Amsterdam, Heineken Experience, Amsterdam Dungeon, Artis dierentuin, Rondvaart Amsterdam, Madame tussauds Amsterdam.

Body Worlds Amsterdam

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Body Worlds Amsterdam
Average rating:  
 3 reviews
 by Susan

Zeker een bezoekje waard: bijzonder, leerzaam én entertainend.

 by Thomas

Ik vind het een zeer fascinerende tentoonstelling!

 by Jennifer

De moeite waard om een keer te komen bewonderen!