Dierentuin Artis Amsterdam

Festivalticket

 

Plaats Amsterdam
Locatie Plantage kerklaan 38-40
Openingstijden Dagelijks 09:00 - 17:00
(vanaf 1 maart 09:00 - 18:00)
Extra informatie Dit is een open ticket, dit betekent dat je het ticket kan gebruiken op de dag dat jou het beste uitkomt. Controleer wel eerst de openingstijden.
Prijs 0 - 2 jaar : gratis
3 - 9 jaar : €18,50
volwassenen : €23,00
Inclusief Fast-Track Toegang

Dierentuin ARTIS Amsterdam

De dierentuin Artis Amsterdam is gelegen aan de plantage kerklaan in Amsterdam. Artis is de aller oudste dierentuin van Nederland en is misschien wel de meest populaire attractie in Amsterdam, en dat is niet verwonderlijk. ARTIS is leuk voor jong en oud en opgericht in 1838. Artis Amsterdam is een unieke dierentuin met een aquarium, een planetarium, een zoölogisch museum en 's werelds enige microbenmuseum (Micropia heeft een aparte toeslag).

In Artis Amsterdam kan je genieten van prachtige dieren en zorgt voor een ontspannen middag.  Weg van het levendige centrum van Amsterdam. Volg de route in Artis Amsterdam en wandelen door de mooi aangelegde tuinen in de schaduw van de oude bomen.  Je staat versteld door een wereld vol exotische dieren en planten. Bestel nu jouw online tickets, vermijd lange tijden en ontdek Artis Amsterdam!

Dieren in Artis Amsterdam

Dierentuin Artis ligt in het oosten van Amsterdam en wordt voluit Het Koninklijke Zoologische Genootschap Natura Artis Magistra genoem, in de volksmond gewoon ARTIS. Artis Amsterdam ligt in vlakbij de botanische tuinen en het Nederlands Verzetsmuseum. Ook is het niet ver gelegen van het Tropenmuseum. In Artis Amsterdam leven ruim 700 verschillende diersoorten en staan meer dan 200 bomen- en plantensoorten. In Artis geniet je van een dag in het gezelschap van prachtige dieren zoals giraffen, orang oetans, olifanten, krokodillen. Je ziet de dieren niet alleen in levende lijve, ook leer je meer over hun leefomgeving.  Naast dieren heeft ARTIS  Amsterdam ook een indrukwekkend vlinderpaviljoen en insectarium, dat gebruik maakt van klimaatbeheersing om een natuurlijke leefomgeving te repliceren.

Artis Amsterdam Prijzen

Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen bij Artis gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 t/m 9 jaar zijn de prijzen voor de entree van Artis Amsterdam €18,00. Boek nu je online tickets met korting voor de Koninklijke dierentuin Artis in Amsterdam.

Plattegrond Artis Amsterdam

In Artis vind je prachtige 19e-eeuwse gebouwen. Zo is het aquarium gebouwd in een fascinerend oud pand. Daar zie je allerlei exotische zeedieren en kan je een tentoonstelling bekijken waarbij je meer kunt leren over de geschiedenis die de stad,  het ontstaan van de grachten en de gebouwen!  ARTIS Amsterdam heeft ook een heel bijzonder planetarium, waarin je wordt meenomen op een spannende reis naar de ruimte. Tijdens deze reis kom je meer te ontdekken over de sterren en de melkweg. Dierentuin ARTIS Amsterdam is een hele bijzondere, unieke en onvergetelijke plek en zorgt voor een ervaring die zowel jong als oud heel erg lang blijft herinneren.

Artis Amsterdam Openingstijden

De openingstijden van Artis Amsterdam staan hieronder beschreven. De Dierentuin Artis Amsterdam is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. LET OP: vanaf 1 maart 2018 is de dierentuin een uurtje langer open tot 18:00uur. Dat is een uur langer genieten, boek nu je online ticket zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Ontdek Dierentuin Artis Amsterdam

Tickets Dierentuin Artis Amsterdam

Je kan snel en gemakkelijk een bezoek aan ARTIS Amsterdam plannen via onze website. Maak je klaar voor een fantastische dag tijdens je vakantie. Mis deze geweldige kans niet en boek nu kaartjes voor ARTIS!

Korting Artis Amsterdam

Met korting naar Artis Amsterdam? Dan kan! Je bespaart namelijk geld als je een combinatie ticket koop met het Micropia museum. Hiermee krijg je korting en heb je toegang tot Artis Amsterdam en de Micropia Museum.  Klik hier voor meer informatie en tickets! Ontdek ook andere activiteiten in Amsterdam.

Festivalticket

Tips voor activiteiten in Amsterdam

Tijdens je bezoek aan Amsterdam wil je natuurlijk niks missen. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire activiteiten voor je op een rijtje gezet: Tips Dagje Amsterdam, Heineken Experience, Amsterdam Dungeon, Rondvaart Amsterdam, Madame tussauds Amsterdam  en Body Worlds Amsterdam.

Plattegrond Artis Amsterdam

Plattegrond Artis Amsterdam
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dierentuin Artis Amsterdam
Average rating:  
 3 reviews
 by john

Park is erg netjes, ,eten prima,vriendelijk personeel,mooi uitzicht langs het water

 by Josien

We waren begin november met onze kinderen in Artis en vonden het ontzettend leuk. Om er voor te zorgen dat je niet in de rij hoeft te staan is het een aanrader om op voorhand een kaartje kopen. Dat scheelt een tijdje wachten.

 by Erik

Het heeft mij verrast hoe dicht je bij de dieren kan komen! We zijn afgelopen jaar ook naar Wild life geweest in Emmen, maar Artis vind ik persoonlijk een leukere dierentuin!