Heineken Experience Amsterdam

Festivalticket

 

Plaats Amsterdam
Locatie Stadhouderskade 78
Openingstijden Ma - Do.: 10.30 - 19.30
Vr - Zo.   :10.30 - 21.00
Speciale Openingstijden 24 + 31 Dec: 10.30 - 16.00
Prijs 0 - 11 jaar: gratis
12 - 17 jaar: € 14,50
Volwassenen : €18 euro
Inclusief 2 biertjes of 2 drankjes zonder alcohol
Fast-Track Toegang tot Heineken Experience

Heineken Experience Amsterdam

De Heineken Experience in Amsterdam is een van de meest authentieke en beroemde bezienswaardigheden van Nederland. In de oude fabriek in het centrum van Amsterdam vervaardigde de Amsterdammers tot 1988 al het bier van het merk. Dit werd gedaan totdat de belangrijkste productie-lijn werd verplaatst naar een grotere fabriek buiten de stad, Dit als gevolg van overweldigende vraag naar het Heineken bier.

Het pand aan de stadhouderskade dient nu als Heineken museum en een toeristische attractie die jaarlijks wordt bezocht door miljoenen mensen van over de hele wereld.  Sinds de deuren van de Heineken Experience Amsterdam zijn geopende in 2001 is het een erg populair attractie. De Heineken Experience bevat een interactieve individuele wandeling door de fabriek, een Heineken proefsessie, interessante informatie over de geschiedenis van het bedrijf en het Heineken-logo en nog veel meer! Boek nu jouw online ticket voor de Heineken Experience en vermijd lange wachtrijen bij de ingang door de Fast Track Entree.

Heineken Experience tickets

Wil je graag de lange wachtrijen bij de ingang van de Heineken Experience vermijden?  Dan ben je hier aan het juiste adres voor de Fast Track Tickets. Reserveer jouw online kaarten voor de Heineken Experience via onze website en verlies geen tijd door de fast-track toegang. De Heineken Experience is een unieke attractie en is zeker een must see wanneer je Amsterdam bezoekt. Boek je nu tour en zorg ervoor dat je de Heineken Experience niet mist.

Heineken Experience Brouwerij Tour

De Heineken Brouwerij Tour neemt je mee langs de geschiedenis en de historie van het bedrijf Heineken. Dit doen ze op een leuke en interactieve manier. Tijdens het bezoek en de wandeling door het indrukwekkende gebouw zie je gigantische koperen tanks die vroeger werden gebruikt om het Heineken bier te brouwen. Wat ook leuk is zijn de oude advertenties van het bedrijf waarmee het vroeger adverteerde.  Na de tour mag je zelfs je eigen biertje tappen in de bar van het Heineken Museum.

Audio tour Heineken Experience

De Heineken Brouwerij Tour is een spannende en high-tech multimedia-ervaring en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Nederlands, Russisch, Duits, Chinees, Portugees, Italiaans en Spaans. Je kunt ook de Heineken Experience App downloaden om het meeste uit jouw bezoek te halen. Aan het einde van de ongeveer anderhalf uur durende Heineken Brouwerij Tour kan je genieten van twee gratis drankjes, terwijl je ontspant in de bar. Non-alcoholische dranken zijn ook beschikbaar en je kunt zelfs proberen om je eigen Heineken te tappen!

Heineken Experience Openingstijden

De Heineken Experience is geopend van maandag t/m donderdag van 10.30 - 19.30 en van vrijdag t/m zondag van 10.30 - 21.00 u. De Heineken Experience heeft een aantal speciale openingstijden namelijk op 24 December & 31 December. Dan is de openingstijd van de Heineken experience van 10.30 tot 16.00 u. Goed om te weten: De laatste toegang is twee uur voor sluitingstijd

Heineken Experience Toegangsprijzen

Voor kinderen tussen de 0 en 11 jaar is de toegang gratis. Kinderen onder de 18 moeten wel worden begeleid door een volwassene.  In navolging van de Nederlandse wet en het beleid van Heineken, wordt er geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar. Voor kinderen tussen de 12 en 17 jaar is de toegangsprijs €14,50 euro. Voor bezoekers van de Heineken Experience die ouder zijn dan 18 jaar is de toegangsprijs nu €18,00 euro i.p.v. €21,00

Wil je geld besparen op je bezoek aan de Heineken Experience? Boek dan een combinatie tickets met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Deze aanbieding en meer informatie vind je hier.

Tips voor activiteiten in Amsterdam

Tijdens je bezoek aan Amsterdam wil je natuurlijk niks missen. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire activiteiten voor je op een rijtje gezet: Tips Dagje Amsterdam, Amsterdam Dungeon, Artis dierentuin, Rondvaart Amsterdam, Madame tussauds Amsterdam  en Body Worlds Amsterdam.

 

Locatie Heineken Experience Amsterdam

Heineken Experience Amsterdam
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Heineken Experience Amsterdam
Average rating:  
 2 reviews
by David on Heineken Experience Amsterdam

De tour was ook erg leuk. Op voorhand een ticket gekocht en gelukkig niet moeten wachten in de rij. Dat is zeker een aanrader om te doen.

by Mary on Heineken Experience Amsterdam

We hebben de combi tour gedaan en was erg leuk (Heineken experience + rondvaart). De opstap voor de rondvaart zit er tegenover, dat vonden we erg makkelijk en scheelt ook nog paar euro!