Madame Tussauds Amsterdam

Festivalticket

 

Plaats Amsterdam
Locatie De Dam
Openingstijden Dagelijks 10.00 - 21.30 u.
Laatste toegang 1,5 uur voor sluitingstijd
Prijs 0 - 4 jaar: gratis
5 - 15 jaar: € 17
Volwassenen:€24,50  nu € 21
Inclusief Fast-track toegang

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds in Amsterdam is wereldberoemd om zijn levensechte wassenbeelden. Heb je je ooit afgevraagd lang Maxima is, altijd al een selfie willen maken met Brad Pitt of met Adele van dichtbij willen zien? Grijp dan nu je kans en kom naar het Madame Tussauds Amsterdam. Dit prachtige wassenbeelden museum is gelegen op de hoek van de Dam in Amsterdam. Het museum beschikt over zeer gedetailleerde wax replica's van bekende mensen, waaronder acteurs, politici, zangers, artiesten, filmkarakters en atleten. Het Wassenbeelden museum bevat een hightech multimedia en zorgt voor een interessante en dynamische ervaring voor alle leeftijden. Kom je binnenkort Amsterdam bezoeken breng dan een gedenkwaardige bezoek aan het wassenbeelden Museum Madame Tussauds in Amsterdam!

Wassenbeelden museum Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam beschikt over een verzameling wassen beelden van beroemde mensen en karakters uit verschillende tijdperken. Mensen zoals Marilyn Monroe, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, en Barack Obama zijn allemaal vertegenwoordigd en vereeuwigd in de kleurrijke hallen.  Bij de jongere generatie zijn vooral de figuren zoals Justin Bieber, Princess Fiona van Shrek en Marvel's Avengers erg populair en zijn een ware hit bij het jongere publiek. Madame Tussauds Amsterdam is 's werelds bekendste keten van wassenbeeldenmusea, met meerdere locaties over de hele wereld, waaronder Hollywood, Londen, Berlijn, Hong Kong en Sydney. Elke locatie heeft een unieke collectie, dus in elke locatie is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Tickets Madame Tussauds Amsterdam

Boek nu je online ticket voor Madame Tussauds Amsterdam via onze website en vermijd de lange wachtrijen bij de ingang. Met je ticket heb je toegang tot de Fast track en hoe je niet te wachten. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt om Amsterdam te ontdekken en is met name handig wanneer je met een grote groep reist. Bestel daarom nu je tickets en ontdek de fascinerende wereld van Madame Tussauds Amsterdam!

KORTING: Bespaar geld en combineer je ticket met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en tickets!

Locatie van Madame Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam ligt in het hartje van Amsterdam op de Dam op zo'n 10 minuten loopafstand van het centraal station. Het museum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, namelijk via tramlijnen 4, 9, 14, 16, 24 en 25. Deze stoppen allemaal vlak voor de deur. Madame Tussauds is één van de meest populaire interactieve attracties in Amsterdam en staat garant voor een goed foto moment.  Zorg ervoor daarom voor dat je al op tijd reserveert.

Openingstijden

De openingstijden variëren en zijn afhankelijk van het seizoen. Het is daarom verstandig om op voorhand een ticket te reserveren. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen en tieners krijgen korting.

Preview van Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam Prijs

Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is de toegang gratis. Kinderen van 5 t/m 15 is de prijs voor een kaartje €17. Volwassenen betalen nu geen 24,50 maar €21 voor een bezoek aan Madame Tussauds in Amsterdam. Dit is een open ticket, dit betekent dat je het online ticket kan gebruiken op de dag dat jou het beste uitkomt!

Tips voor activiteiten in Amsterdam

Tijdens je bezoek aan Amsterdam wil je natuurlijk niks missen. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire activiteiten voor je op een rijtje gezet: Tips Dagje Amsterdam, Heineken Experience, Amsterdam Dungeon, Artis dierentuin, Rondvaart Amsterdam en Body Worlds Amsterdam.

Locatie Amsterdam, De Dam 20

Madame Tussauds Amsterdam
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madame Tussauds Amsterdam
Average rating:  
 2 reviews
 by John

Wij zijn met kinderen naar Madame Tussauds geweest en was erg leuk. Veel bekende gezichten, erg verrassend en leuk!

 by Hilde

Erg leuk om eens te bezoeken. Heb me vooral verbaasd over de lengte van sommige acteurs. Grappig om eens te zien!