Disclaimer

Festival Overzicht Amsterdam biedt u hierbij toegang tot www.festivaloverzichtamsterdam.nl en publiceert informatie, afbeeldingen en andere materialen gericht op onderwerpen van festivals in en rondom Amsterdam.

Festival Overzicht Amsterdam behoudt daarbij het recht om op elk moment de inhoud van www.festivaloverzichtamsterdam.nl aan te passen of bepaalde onderdelen te verwijderen.

Aan de inhoud van www.festivaloverzichtamsterdam.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Beperkte aansprakelijkheid

Festival Overzicht Amsterdam spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig of onjuist is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Festival Overzicht Amsterdam.

In het bijzonder zijn alle vermelding en aankondigen op de website onder voorbehoud van type-en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent en kunnen er geen overeenkomsten tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Op- of aanmerking inhoud website

Mocht onze website informatie bevatten waarmee u het niet eens bent kunt u ons ten alle tijden een email sturen met daarin uw op- of aanmerking en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.