Festival Westerpark

Festival Westerpark

Het Westerpark in Amsterdam is een sprankelende plek vol cultuur, grenzend aan het stadscentrum. Het moderne park is dé plek waar de leukste festivals van Amsterdam plaatsvinden. Ook jij moet deze zomer zeker een keer naar een festival in het Westerpark gaan! Festival Overzicht Amsterdam heeft de vetste festivals op een rijtje gezet in onze festivalkalender. Welk festival kies jij?!  Om je een goed overzicht te geven van de festivals die in het Westerpark plaatsvinden vindt je hieronder een opsomming!

Het Westerpark; unieke festivallocatie

Het Westerpark is een unieke locatie voor festivals. Niet voor niets vinden er ook vele festivals in dit park plaats. Maar hoe weet je nou welk festival jij leuk vindt? Daar zijn wij van Festival Overzicht Amsterdam voor. Wij zoeken voor je uit waar de leukste en vetste feesten zijn en doen hier verslag van op onze Facebook en Instagram. Ook schrijven we blogs om ervaringen te delen. Kiezen wordt zo wel heel makkelijk. Voor je het weet sta jij lekker zorgeloos te dansen!

De leukste festivals in het Westerpark

  • Buiten Westen Festival verslag
  • Milkshake Festival
  • PITCH festival

Over Festival Overzicht Amsterdam

Festival Overzicht Amsterdam is er voor iedere muziekliefhebber. Wij geven je een overzicht van alle festivals in het Westerpark. Hebben wij een tof festival gemist of heb je aanvullende informatie? Stuur ons gerust een mail! Met Festival Overzicht Amsterdam mis je nooit meer een leuk festival in het Westerpark.

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam