Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

22fest | Thuishaven | 20 mei 2017

20 mei 2017 @ 13:00 - 23:00

22fest

22fest Festival

Op 20 mei 2017 is het tijd voor de derde editie van 22fest. Dit nieuwe festival wordt gehouden op het mooie Thuishaven terrein en de vele nieuwe artiesten en dj’s vanuit heel Europa zorgen voor een goede vernieuwende line-up. Een nieuw festival trekt toch vaak veel mensen omdat we stiekem toch altijd op zoek zijn naar intieme feestjes en festivals. Ook de nog onbekende artiesten die hier bij 22fest hun skills kunnen tonen zijn een goede drijfveer voor het festivalpubliek.

Om een meertje in het Diemerbos werden vorig jaar drie stages gebouwd waardoor er een mooi en intieme sfeer ontstond, het enige nadeel: op sommige plekken kon je genieten van alle stages door elkaar. Als je dan nog niet in de war was, werd je dat daar wel.

Bij ieder festival sta je te springen in de menigte en sta je te stampen voor een dj, maar hier sta je te dansen bij zeer goede live-muziek. Het is weer eens wat anders. De jongeren hebben blijkbaar behoefte aan r&b en hiphop in plaats van alleen maar Techno, House en Hardstyle.
Het Appelsap Festival heeft er een goede concurrent bij!

22fest | Line up

Is nog niet bekend gemaakt

22fest Nieuws

22tracks is een soort jukebox met 22 playlists in verschillende genres geselecteerd door bekende dj’s uit Amterdam, Brussel, Parijs en Londen. Iedere week worden deze lijsten vernieuwd waardoor de playlists altijd up2date zijn. De oprichters van 22tracks hebben 22fest opgericht, dus de muziek kennis is van hoog niveau. Tuurlijk zijn er verbeterpunten te vinden bij dit 22fest festival maar voor een eerste editie was 22fest meer dan geslaagd. De oprichters hebben goud in handen en zullen ieder jaar hun best doen om 22fest naar een nog hoger niveau te tillen.

Tickets 22fest

Ben je op zoek naar kaartjes voor 22fest? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over 22fest Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Thuishaven
Contactweg 60
Amsterdam,1014 BWNetherlands