Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

909 Festival | Amsterdamse bos | 27 mei 2017

mei 27 @ 11:00 - 23:00

909 festival

909 Festival 2017

Het 909 festival wordt georganiseerd door de Loveland organisatie en is al tijden een populair Festival! Net als vorige jaar zal het 909 festival plaatsvinden in het altijd gezellige Amsterdamse Bos! Lekkere beats, vrolijke klanken en goed losgaan is een understatement! Het 909 festival represent een aantal verschillende muziek stijlen waarbij de techno en house ritmes vaak terugkeren!
909 festival heeft één stage en dit zorgt voor een intieme sfeer. Details over het festival zal in de aanloop naar het feest bekend worden gemaakt. Eén ding weten we nu al zeker, het wordt weer genieten!  Om je een indruk te geven wat je kan verwachten, check hieronder de aftermovie van 909 festivals 2016!

909 festival Aftermovie 2016

909 festival nieuws

De line-up bestond vorig jaar onder andere uit de bekende namen: De Sluwe Vos, .Jeff Mills en Vince Watson en wat er komend jaar op het programma staat kan niet anders dan goed zijn maar ze houden ons nog even in spanning.

Het 909 festival valt onder de vleugels van Loveland. De organisatie heeft vorig jaar voor het eerst The Loveland Card geïntroduceerd, dat wil zeggen dat je voor €75 euro naar alle festivals kan die onder het label Loveland vallen (in 2017 gaat dit om: Loveland Live, Loveland van Oranje, 909 en Loveland Festival). The Loveland Card was een groot succes en is in 2017 dus weer te koop.
Ben je sowieso van plan om meerdere festivals te gaan pakken deze zomer dan is dit zeker een aanrader. Meer informatie over deze kaart vindt je hier .

909 Festival Line-up

Nog heel even geduld…

 


Tickets 909 Festival 2017

Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over 909 Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Regel hier direct je verblijf voor het festivalBooking.com