Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

A State of Trance Festival 2019

23 februari 2019 @ 22:00 - 24 februari 2019 @ 22:00

€60
A State of Trance Festival

Festival ticket

Plaats Utrecht
Locatie Jaarbeurs
Datum 23 februari 2019
Tijd 22:00 – 06:00
Prijs vanaf €60
Leeftijd 18+

A State of Trance Festival 2019

Ben je liefhebber van trance? Dan moet je op zaterdag 23 februari 2019 zeker in de Jaarbeurs Utrecht zijn. Op deze plek in Utrecht vindt het jaarlijkse A State of Trance Festival plaats. De beste trance dj’s van de wereld hebben op deze datum in hun agenda gezet dat ze komen draaien in Utrecht. Dat wil jij niet missen!

State of trance 2019

Het A State of Trance Festival in Utrecht is de Nederlandse editie van een wereldwijde festival serie. De meest aansprekende trance dj’s reizen samen de wereld over om gezamenlijk een onvergetelijke set aan de fans te presenteren.

Show Armin van Buuren in Utrecht

Deze show komt voort uit het radioprogramma dat gehost wordt door onze eigen top dj Armin van Buuren. Deze Nederlandse superster zal dan ook niet ontbreken op dit festival. Als je Armin van Buuren aan het werk wilt zien op het A State of Trance Festival in Utrecht moet je zeker je kaarten reserveren.

Tickets A State of Trance festival 2019

Het A State of Trance Festival vindt plaats op zaterdag 23 februari tussen 23.00 en 6.00 uur in de jaarbeurs in Utrecht. De jaarbeurs is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Zowel het trein- als de bus locatie liggen op 5 minuten loopafstand van de Jaarbeurs. Je A State of Trance tickets kun je eenvoudig en snel bestellen via de link die je op deze website vindt. Dit festival is toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd. Boek nu je tickets.

Line up A State of Trance Festival 2019

De line up voor het A State of Trance Festival in Utrecht is nog niet volledig bekend. De organisatie zal in een later stadium bekend maken welke top dj’s Armin van Buuren zullen vergezellen op dit indrukwekkende festival. Als je hierbij aanwezig bent ben je in ieder geval zeker van een onvergetelijke meeslepende ervaring die je nooit zal vergeten. A State of Trance Festival in Utrecht biedt een meeslepende ervaring in geluid en performance.

Aftermovie State of Trance Festival

Blijf op de hoogte van A State of Trance Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over A State of Trance Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

A State of Trance Festival
Average rating:  
 2 reviews
by Tom Heinrich on A State of Trance Festival

in 1 woord
TEGEK!!!!!!!!

by Nick on A State of Trance Festival

Kan niet wachten om Armin weer in actie te zien!

Locatie

jaarbeurs utrecht
Utrecht, Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!