Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Appelpop 2020

11 september 2020 @ 18:00 - 12 september 2020 @ 23:59

Appelpop
Plaats Tiiel
Locatie Appelpop 2020
Datum  vrijdag 11 t/m zaterdag 12 september 2020
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs Gratis
Leeftijd Alle leeftijden

Appelpop 2020

Appelpop 2020 is de 27e editie van het festival in Tiel. Met 126.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Met de bekendmaking van de nieuwe namen is het volledige programma compleet. o.a. Guus Meeuwis, Chef’Special, Di-Rect,  staan vrijdag 11 t/m zaterdag 12 september 2020 op de 27e editie van het gratis festival.

Gratis toegang

Je hoeft geen tickets te kopen voor Appelpop 2020, het evenement is namelijk gratis te bezoeken. Het is hiermee zelfs een van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland.

Line-up Appelpop 2020

Op Appelpop 2020 zijn drie podia aanwezig. Het hoofdpodium in de megatent, het Go-Tan podium (een groot open air podium mede mogelijk gemaakt door sponsor Go-Tan) en het McBlossom podium aan de andere kant van het terrein met McDonalds Tiel als sponsor.

Appelpop 2020 kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek is er ook elk jaar een festivalmarkt te vinden voor je aankopen van cd’s, t-shirts, zonnebrillen en andere leuke items.

Ieder jaar trekt Appelpop grote namen! Dit jaar staan o.a. de volgende artiesten op het podium:

Guus Meeuwis
Chef’Special
Di-rect
Roxeanne Hazes
The Dirty Daddies

Nieuws Appelpop 2020

Appelpop markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Gezelligheid gegarandeerd! Onder andere Kensington, Racoon en Di-Rect waren de grote publiekstrekkers van Appelpop in voorgaande jaren.

Appelpop is een gratis toegankelijk festival aan de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Op vrijdag kun je vanaf 18.00 uur op het terrein terecht, op zaterdag om 12.00 uur. Na afloop van de laatste show wordt het terrein weer gesloten.

Aftermovie Appelpop 2020

Appelpop 2020 bereikbaar via

Openbaar Vervoer
We raden bezoekers aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Station Tiel is vanuit Utrecht te bereiken met de NS of vanuit Arnhem met Arriva. Zij zetten extra en langere treinen in. Plan je reis goed via www.ns.nl of www.arriva.nl. De laatste treinen richting Utrecht en Arnhem vertrekken op vrijdag- en zaterdagnacht om 01.07 uur. (Let op: Voor de aansluiting naar Den Bosch in Geldermalsen moet je eerder vertrekken.)

De NS heeft bovendien een speciaal Appelpop retour geïntroduceerd. Koop nu je treinkaartje met 20% korting op de festivalpagina van NS.

Veerdienst
Vanuit Wamel kun je met het voetveer direct naar het Appelpop terrein. Fiets en auto kun je aan deze kant van de Waal gratis parkeren. (Brom)fietsen mogen tijdens het festival niet mee met deze veerdienst. Het voetveer vaart vrijdagavond vanaf 18.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur met extra veerponten. Op beide dagen varen ze tot 02.00 uur ‘s nachts. Let op: Vanaf 23.00 uur kun je echter niet meer richting Tiel varen. Bekijk de website van de Gemeente Tiel voor meer informatie en tarieven.

Fiets
Rondom het terrein van Appelpop zijn meerdere (tijdelijk) fietsenstallingen. Op vrijdag en zaterdag kun je je (brom)fiets hier gratis stallen:

-Zoutkeetstraat (langs rijbaan en op parkeerterrein/grasstrook achter Uijen Glas)
-Nieuwe Tielseweg (ventweg tegenover Gerechtsgebouw en grasstrook langs Hertenkamp)
-Ophemertsedijk
-Voetveer (zijde Wamel)

Bij de Oude Haven is een bewaakte fietsenstalling. Deze is op beide avonden geopend tot 01.30 uur.

Auto
Kom je met de auto naar Appelpop? Volg dan de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders in en rondom de stad. Zij begeleiden je naar de beschikbare parkeerplekken op loopafstand van het festivalterrein. Ook aan de overkant van de Waal in Wamel zijn voldoende parkeerplekken. Vervolgens kun je met het voetveer direct naar het Appelpopterrein. Bekijk de website van de Gemeente Tiel voor meer informatie en tarieven.

In een groot deel van de binnenstad en daaromheen zijn vergunninghoudersplaatsen. Parkeer hier niet. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleider, zo weet je zeker dat je goed staat en voorkom je een bon of het wegslepen van je voertuig.

Blijf op de hoogte van Appelpop 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Overnachten met korting tijdens Appelpop 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Schrijf een Review over Appelpop 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Appelpop
Average rating:  
 1 reviews
by Kim on Appelpop

Festival met veel verschillende artiesten, erg leuk!

Locatie

Appelpop
Waalkade
Tiel, 4000AJ Netherlands
klik hier, zoek je event!