Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Appelsap fresh music Festival 2018

augustus 11 @ 12:00 - 23:00

Appelsap fresh music festival 2018

Appelsap fresh music Festival

Ben jij bij Appelsap fresh music Festival, of terwijl Fresh Music Festival op 11 augustus in het Flevopark te Amsterdam? Dan ga je een heerlijke dag beleven. Hier vind je lokaal talent die jou een muzikale dag gaan bezorgen. Deze muzikale starters proberen een naam op te bouwen en je kunt ze 12 augustus live bewonderen in het Flevopark. De hip-hop, R&B en elektronische muziek zullen in je oren golven tijdens dit verrassende Appelsap festival.

Appelsap is uitgegroeid tot het baanbrekende festival dat het nu is.  Ondanks de aanhoudende groei van het festival, is de gezellige sfeer nog steeds zo tastbaar als tijdens de vroege blokkeringsdagen. Naast verse muziek, is er een breed scala aan internationale gerechten en activiteiten voor kinderen (die gratis kunnen instappen onder de 12 jaar).

Net als afgelopen jaar zal Appelsap plaatsvinden in het Amsterdamse Flevopark en gaat het hier om de locale talenten! Wil jij aanstormend talent als eerste zien? Koop dan snel een ticket. Het verschil tussen de early birds en late birds scheelt maar liefst €14,- waardoor de early birds binnen no-time waren uitverkocht. De laatste fase van de ticket verkoop is gestart dus wees er snel bij.

Tickets Appelsap fresh music Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor dit Appelsap fresh music festival? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Official tickets    

Appelsap fresh music festival  | Line up

LINE-UP is nog niet bekend.

Appelsap fresh music festival Stages

Main Stage
Boiler Room
Noisey
Red Light Radio

Appelsap fresh music festival Nieuws

In 2016 is het Appelsap fresh music Festival van Oosterpark naar Flevopark verhuisd vanwege een verbouwing. Hier waren de bewoners om en nabij Flevopark helemaal niet blij mee. Na een heleboel gedoe en gezeur ging dit feestje natuurlijk gewoon door in het Flevopark, en weet je wat?? Appelsap organiseert het dit jaar gewoon lekker weer in het Flevopark! Yes…

Tickets gaan hard dus weer er snel bij!

Overnachten met korting tijdens Appelsap Fresh Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je 35 euro korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van het Appelsap Fresh Music Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Appelsap fresh music Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Appelsap Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Flevopark
Flevopark
Amsterdam,Netherlands