Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Awakenings New Years Eve

31 december 2019 @ 22:00 - 1 januari 2020 @ 08:00

€49
Awakenings New Years Eve

Festival ticket

Plaats Amsterdam
Locatie Gashouder
Datum 31 december 2019
Tijd 22:00 – 08:00
Prijs vanaf €49
Leeftijd 18+

Awakenings New Years Eve

De beste manier om het jaar af te sluiten en een nieuw jaar te beginnen is door een bezoek te brengen aan Awakenings New Years Eve. Dit is een heerlijk techno Festival, dat georganiseerd wordt in Amsterdam. Awakenings organiseert rond oud en nieuw een hele reeks van feesten. Genoeg mogelijkheden om er een jaarwisseling van te maken die je niet snel zult vergeten!

Awakenings gashouder Amsterdam

Awakenings is de naam die gegeven is aan serie feesten die een begrip zijn voor alle fans van techno en elektronische muziek. Als je naar Awakenings gaat, weet je van te voren dat je een waanzinnig feest gaat beleven. Alleen de beste DJ’s van deze wereld mogen hun kunsten laten zien op dit feest. Het is een nacht die je niet mag missen. Awakenings New Years Eve begint om 21.00 uur en duurt tot 8.00 uur het volgende jaar.

Het feest wordt gehouden in de Gashouder in Amsterdam. Dit is de nieuwe naam voor de Westergasfabriek. Deze locatie is een echt begrip voor veel muziekliefhebbers. De plek is het beste te bereiken als je vanaf de richting van Haarlem naar Amsterdam gaat. De plek ligt relatief dicht in de buurt bij de A9 en de ringweg A10. Hou er rekening mee dat de parkeergelegenheid rond deze plek wel beperkt is. Het is een betere optie om met het openbaar vervoer te komen.

Awakenings New Years Eve Tickets

Je kunt je tickets voor Awakenings New Years Eve eenvoudig en snel bestellen via deze site. Hou er rekening mee dat het festival toegankelijk is voor mensen van 18 jaar en ouder. De organisatie zal dit controleren bij de ingang. Bij twijfel zul je een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen tonen.

Aftermovie Awakenings New Years Eve

Overnachten met korting tijdens Awakenings New Years Eve

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Awakenings New Years Eve

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Awakenings New Years Eve

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Awakenings New Years Eve
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Gashouder
Klönneplein 1
Amsterdam, 1014 DA Netherlands
+ Google Maps
klik hier, zoek je event!