Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bestival 2019

1 augustus 2019 @ 08:00 - 3 augustus 2019 @ 23:00

Bestival

Festival ticket

Plaats East Lulworth
Locatie Verenigd Koninkrijk
Datum nog niet bekend
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €32
Leeftijd 18+

Bestival 2019

Bestival is een heel gevarieerd evenement waarin creativiteit een hele belangrijke rol speelt. Het festival biedt een hele gevarieerde mix van muziek, theater, komedie, circus en kunst. Het programma wordt samengesteld op basis van een thema. Bij voorgaande edities waren onder andere de zee en de toekomst het thema. Zelfs het publiek moet in stijl gekleed komen. Het is een soort van carnaval in Engeland. Het thema van Bestival 2019 is (super) heroes.

Bestival line-up 2019

Bestival is echt een familiefestival. Zowel jong als oud zullen hier zich zeker vermaken. Op het podium zullen diverse acts te zien zijn een veelzijdigheid aan muziekstromingen zoals elektronische muziek, garage, hip hop, house, indie, multi-genre, rock, pop, techno en urban.
Dit jaar zullen acts als Jess Glynne, The Human League en Sister Sledge de Bestival line-up vormen.

Naast een zeer uitgebreid muziekprogramma zijn er diverse familie shows, cabaret en andere voorstellingen. Er is weer genoeg te beleven in de omgeving van het Lulworth Castle.
Bestival roept dan ook alle “festi-families” op om te komen op 25 tot en met 28 juli 2019.

Bestival tickets

Heb je zin om dit veelzijdige festival te bezoeken? Je kunt je tickets eenvoudig en snel via deze website bestellen. Je kunt overnachten op één van de campings op het terrein. Naast de vele “main campings” is er een camping die speciaal is ingericht voor caravans, een backstage camping, een camping plus waarbij je ruimere vastgestelde plaatsen kunt reserveren, hospitality campings en boutique campings.

Bestival locatie

Bestival wordt sinds een aantal jaren gehouden bij het Lulworth Castle in Dorset. Dit is een mooi uitgestrekt land dat een ideale Bestival locatie is. Het glooiende terrein is uitstekend geschikt voor het organiseren van diverse familie activiteiten. Lulworth Castle ligt niet ver van de Luchthaven van Bournemouth. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op het festivalterrein.

Aftermovie Bestival 2019

Overnachten met korting tijdens Bestival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Bestival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Bestival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bestival
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!