Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bilbao BBK live Festival

11 juli 2019 @ 12:00 - 13 juli 2019 @ 06:00

€95
Bilbao BBK live Festival

Festival ticket

Plaats Bilbao
Locatie Spanje
Datum 11 t/m 13 juli 2019
Tijd 12:00 – 06:00
Prijs vanaf €95
Leeftijd 18+

Bilbao BBK live Festival 2019

Het Bilbao BBK Live Festival is een zeer aansprekend festival dat in het centrum van de Spaanse stad Bilbao plaatsvindt. De eerste editie van dit evenement vond plaats in 2006 onder de naam Bilbao Live Festival. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een jaarlijks spektakel dat een rijk palet aan diverse muziekstijlen weet aan te bieden. Dit multi-genre festival weet jaarlijks veel liefhebbers van pop, hiphop, indie, elektronische- en alternatieve muziek te trekken.

Bilbao Festival tickets 2019

Het driedaagse Bilbao BBK live Festival vindt in 2019 plaats van 11 tot en met 13 juli. Wil je dit unieke festival niet missen? Je kunt nu je Bilbao festival tickets bestellen via de link die je op deze site vindt. Pak nu deze mogelijkheid om een bezoek aan dit festival te combineren met een heerlijke vakantie in Spanje.

De locatie van het BBK live Festival in Bilbao

Het Bilbao BBK live Festival heeft al sinds het allereerste begin een vaste locatie op de hellingen van de berg Cobetas, ten zuidwesten van de stad. Op deze plek is er een speciaal complex voor dit festival gebouwd. Vanaf deze bergachtige en bosrijke plek heb je een fascinerend uitzicht op de stad.

De locatie biedt ruimte aan een grote hoeveelheid mensen. In de editie van 2011 werd voor het eerst het aantal van 100.000 bezoekers overtroffen, op dat moment een verdubbeling van het bezoekersaantal van 2006.

Line-up Bilbao festival 2019

Veel aansprekende artiesten delen het grote enthousiasme van de bezoekers. Het Bilbao BBK live Festival biedt een rijke variatie van muziekstijlen en bands. Veel bekende namen hebben hun optredens gegeven op dit festival. Eén van de grote acts gedurende het eerste jaar was de band Guns N’ Roses.

In de editie die hierop volgden kon het Bilbao festival een aansprekende line up verwelkomen met bekende artiesten als Iron Maiden, Metallica, R.E.M., Lenny Kravitz, Pearl Jam, Skunk Anansie, Coldplay, Kings of Leon, Snow Patrol en The Cure.

De organisatie zal deze lijn ook de komende editie doortrekken en weer een
fantastische line up voor het Bilbao BBK live Festival 2019 presenteren.

Aftermovie Bilbao festival

Blijf op de hoogte van Bilbao festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over Bilbao festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bilbao BBK live Festival
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!