Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bluedot Festival 2019

18 juli 2019 @ 11:00 - 21 juli 2019 @ 00:00

€198.44
bluedot festival

Festival ticket

Plaats Macclesfield
Locatie Verenigd Koninkrijk
Datum 18 t/m 21 juli 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €198.44
Leeftijd 18+

Bluedot Festival 2019

Het Bluedot Festival is een festival waarin een combinatie wordt gemaakt van muziek, wetenschap, kunst, cultuur en film. De bezoekers op dit festival kunnen drie dagen genieten van topacts maar hebben ook de mogelijkheid om zich te verdiepen in andere zaken die de wereld bezig houden. Dat deze combinatie zeer gewaardeerd wordt blijkt wel uit de diverse awards die dit muziek-, kunst- en wetenschapsfestival gewonnen heeft. Het Bluedot Festival 2019 wordt gehouden van 18 tot en met 21 juli 2019.

Bluedot Festival 2019 line-up

Met de legendarische Lovell telescoop als kenmerkende achtergrond, staan diverse grote artiesten op het podium van het Engelse Festival. De band Kraftwerk is één van de grote publiekstrekkers die de line-up van het Bluedot Festival 2019 zullen vormgeven. De beroemde 3D show van deze band past natuurlijk uitstekend in dit festival. Dit belichaamt de relatie tussen muziek en wetenschap waar de bezoekers van dit festival naar op zoek zullen gaan.

Naast Kraftwerk staan ook onder andere New Order, Hot Chip en Jon Hopkins op het affiche van dit festival. Liefhebbers van alternatieve muziek, elektronische muziek, indie en rock zullen zich hier zeker amuseren. Naast het kijken en luisteren naar muziek kunnen de bezoekers vijf area’s bezoeken om te luisteren of mee te doen aan workshops, lezingen, films, komedie en debatten.

Bluedot Festival tickets

Heb je zin om ook de combinatie tussen muziek en verdieping te zoeken? Bestel dan je tickets via deze website. Dit festival is geschikt voor alle leeftijden. De hele familie zal zich hier uitstekend kunnen vermaken.

Bluedot Festival locatie

Het Bluedot Festival wordt gehouden in Macclesfield in het Jodrell Bank Discovery Centre. Dit centrum is onderdeel van de universiteit van Manchester. Je vindt educatieve observatiecentrum aan de Bomish Lane in Macclesfield.

Aftermovie Bluedot Festival

Overnachten met korting tijdens Bluedot Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Bluedot Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Bluedot Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bluedot Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Macclesfield
Macclesfield, Verenigd Koninkrijk + Google Maps
klik hier, zoek je event!