Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BPM Festival 2019

27 september 2019 @ 12:00 - 29 september 2019 @ 06:00

BMP Festival

Festival ticket

Plaats Lagoa en Portimao
Locatie Portugal
Datum eind september (exacte datum nog niet bekend)
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €25
Leeftijd 18+

BPM Festival 2019

Wil je genieten van een combinatie van een heerlijke nazomer, een relaxte locatie en de beste elektronische techno muziek? Boek dan een ticket zodat je eind september in de Algarve bent en bezoek daar het BPM Festival 2019. Dit vierdaagse festival is een absolute place to be voor de danceliefhebbers. Je kunt vier dagen en nachten volledig losgaan op een unieke dance party in het meest zuidelijke puntje van Europa.

Line-up BPM Festival 2019

Je zult je ongetwijfeld afvragen waar de letters BPM voor staan. Deze letters verraden een beetje de oorsprong van dit festival. BPM staat voor “Bartenders, Promoters, Musicians”. Van oorsprong was dit festival meer een conferentie voor professionals uit de muziekindustrie.

Tegenwoordig zijn deze professionals ook op dit festival aanwezig, maar dan on-stage. Het festival is meer en meer uitgegroeid tot een echt dansfeest. Het uitgebreide programma gaat vier dagen en nachten door. De Line-up van het BPM Festival bestaat ieder jaar weer uit aansprekende artiesten, DJ’s en andere acts. De Algarve is eind september één grote party club met een ongeëvenaarde line-up. Veel liefhebbers maken dan ook een jaarlijkse traditie van een bezoek aan dit festival.

Tickets voor het BPM Festival 2019

Het BPM Festival wordt gehouden in de kuststeden Portimão en Lagoa. Er zijn diverse stages aan het strand, in de diverse clubs en op andere karakteristieke locaties in deze omgeving waar de grootste namen uit deze scene optreden.

Kaartje voor BPM Festival 2019

Je kunt je tickets voor het BPM Festival 2019 via deze site bestellen. Het is goed om er rekening mee te houden dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om dit festival te mogen bezoeken. De plaatsen Portimão en Lagoa liggen relatief dicht bij luchthaven Faro. Bezoek dit festival om de Algarve in party sfeer te ervaren.

Overnachten met korting tijdens BPM Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van BPM Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over BPM Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

klik hier, zoek je event!