Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cartel Kingsday

27 april 2018 @ 12:00 - 28 april 2018 @ 07:00

Cartel

Cartel Kingsday

Koningsdag kan je ook in Amsterdam West vieren bij Cartel Kingsday. Dit feestje duurt maar liefst 17 uren op het gezellige Klonneplein voor de WesterUnie in Amsterdam. Rond een uur of 20:00 gaat het feestje binnen (Transformatorhuis, Westerliefde en WesterUnie) verder en hoef je niet bang te zijn om het in de avonduren koud te krijgen.

De hele dag ben je onder de pannen, overdag buiten en vanaf 20:00 verkas je naar binnen. De entrée €10,-(early birds) en binnen in de WesterUnie, WesterLiefde & Transformatorhuis. kan je een feestje bouwen tot in de vroege uurtjes (07.00).

Zoals we van Cartel gewend zijn trekken ze de zalen vol met bekende dj namen uit de house-scene. Maar er zal niet alleen house worden gedraaid ook de Techno liefhebbers zullen zich ook perfect vermaken bij Cartel Kingsday.

Cartel Kingsday | Line up

  De namen worden zsm bekend gemaakt, nog even geduld 🙂

Cartel Kingsday Nieuws

Bij Cartel Kingsday hoef jij je niet druk te maken om het weer want bij slecht weer verkassen ze alles naar binnen. Je hebt twee soorten tickets: Dag en Avond tickets

Cartel Kingsday (12.00 – 20.00): € 12,50
Cartel Kingsday by night (19.00 – 07.00): € 15
Begin en eindtijd:  12:00 – 07:00 uur.

Je betaalt met munten die natuurlijk de gehele dag te gebruiken zijn en er zijn genoeg kluisjes aanwezig.

Tickets Cartel Kingsday

Ben je op zoek naar kaartjes voor Cartel Kingsday? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets 

Blijf op de hoogte van Cartel Kingsday

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Cartel Kingsday

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

klik hier, zoek je event!