Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Damaris Festival 2016 | NDSM-Werf | 31 juli

31 juli 2016 @ 13:00 - 23:00

Damaris Festival

Damaris Festival

De laatste dag van juli kunnen we gaan vieren in het Noorden van Amsterdam bij Damaris Festival op de NDSM-Werf. Damaris Festival organiseert dit jaar voor de derde keer een heerlijke zondag waar jij je op en top kan vermaken.

Naast het mooie décor van de NDSM komen er vershillende live bands en artiesten die voor heerlijke muziek zorgen, denk hierbij aan vele stijlen zoals: Disco, Deephouse, Funk en Rock. Natuurlijk zullen er ook kleurrijke foodtrucks, heerlijke lounge seats, verkleedfeest en karaoke aanwezig zijn om de sfeer zo festival-mogelijk te maken.

Damaris Festival | Line up

Wave.01
Amber Gomaa, Dazzled Sticks, De Likt, Echo Movis, Glints, GOSTO, Jack and the Weatherman, Mark Wilkinson, OIJ, Sam Garrett Music, Silent War, Storksky, The Cool Quest, The Cosmic Carnival, The Jacques en Tourist Lemc.Wave.02
Bernard Hering, Bombay, Canshaker Pi, Daniel Docherty, DRUMMAKID, Faces On TV, IX, Jo Goes Hunting, Klangstof, Max Meser, Meester Alex, Orange Skyline, Rogier Pelgrim, Radio Eliza, Son Mieux, The Brahms, The Great Communicators, The Yukon Club, Timmie X Jay X Aap en 45ACIDBABIES.

Damaris Festival Nieuws

Damaris Festival is de afgelopen twee jaar al erg populair omdat het een festival is voor jong en oud. Vorig jaar had Damaris alle weergoden over de vloer gehad. Van poncho aan naar trui uit, van veel te warm naar frisse wind. Voor ieder wat wils… We gaan er vanuit dat er in 2016 alleen een heerlijk zonnetje schijnt op 31/7/2016.

Locatie Damaris Festival

NDSM is een erg bekende en populaire locatie voor verschillende festivals. Achter CS Amsterdam kan je (met je fiets) op het Pontje (de meest linker pont want er zijn er twee) en ze gaan iedere 15 minuten richting NDSM. Vanaf daar is het een klein stukje fietsen of stukkie lopen naar het Damaris Festival.

Tickets Damaris Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor Damaris Festival? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Een ticket kost in de eerste voorverkoop een schappelijke €17,50,- maar een groepsticket (6 pers.) kost lechts €15,-  Damaris Festival duurt van 12:00 tot 23:00.

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339   Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Damaris Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

NDSM
TT Neveritaweg 61
Amsterdam,1033 WBNetherlands