Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Decibel Outdoor Festival 2019

16 augustus 2019 @ 11:00 - 18 augustus 2019 @ 23:00

€75
Decibel Outdoor 2019

Festival ticket

Plaats Beekse Bergen
Locatie Hilvarenbeek
Datum 16 t/m 18 augustus 2019
Tijd 11:00 – 23:00
Prijs vanaf €75
Leeftijd 18+

Decibel Outdoor 2019

Wil je deze zomer een lekker hardcore festival bezoeken? Dan moet je van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus 2019 zeker in Hilvarenbeek zijn. Op het Safaripark Beekse Bergen zullen de decibels je weer om de oren vliegen. De hardstyle fans kunnen genieten van drie dagen lang non-stop genieten van dit voortreffelijke feest.

Decibel Outdoor 2019 line-up

De line-up van de 2019 editie van het Decibel Outdoor belooft weer veel spektakel. Er staan meer dan 200 artiesten op maar liefst vijftien areas. Deze areas hebben allemaal hun eigen look en feel en zijn verdeeld over zes districten. Genoeg om te zien, te beleven en vooral te genieten dus. Alleen de beste acts uit het heden en het verleden zijn onderdeel van the loudest festival on earth. Genoeg reden om te zorgen dat je half augustus in Hilvarenbeek bent. Het zal zeker de moeite waard zijn, dat beloven we je!

Decibel Outdoor locatie

Het Safaripark Beekse bergen is de traditionele locatie van Decibel Outdoor 2019. Deze locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer maar je kunt het festival ook prima met eigen vervoer bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Volg hiervoor de borden als je in de richting van Hilvarenbeek rijdt.

Decibel Outdoor tickets

Wil je de komende editie van Decibel Outdoor 2019 niet missen? Bestel dan snel je tickets. De vorige edities van dit festival waren stijf uitverkocht. Je kunt je tickets voor Decibel Outdoor 2019 via deze website bestellen. Wij zijn één van de officiële verkooppunten van dit festival. Het is een festival die je zeker niet wilt missen. De grootste hardstyle en hardcore fans uit heel Europa komen dit festival bezoeken. Als de kaartverkoop begint vliegen de tickets traditioneel snel over de toonbank.

Aftermovie Decibel 2019

Overnachten met korting tijdens Decibel Outdoor 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Decibel Outdoor 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Decibel Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Decibel Outdoor Festival
Average rating:  
 0 reviews
klik hier, zoek je event!