Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Defqon 1 2018

juni 22 @ 08:00 - juni 24 @ 17:00

Defqon 1 2018

Defqon 1 2018

Defqon 1 2018 gaat plaatsvinden van 22 t/m 24 juni in Biddinghuizen. De Hardstyle feestjes beginnen steeds poplulairder te worden en dat is duidelijk te zien aan bijvoorbeeld Defqon.1.

In dit zomerse weekend in juni gaat Biddinghuizen (Walibi) voor de 8e keer helemaal los. Gelukkig kunnen alle Hardstyle liefhebbers lekker hun tentje neerzetten op het festival terrein om hun spullen een soort van veilig te stellen… of er daadwerkelijk ook in wordt geslapen durven we niet te zeggen. Defqon kreeg vorig jaar 60.000 bezoekers waarvan 35.000 bleven kamperen! De locatie is zeer geschikt voor grote hoeveelheden mensen.

Goed te bereiken met OV, op vrijdag en zondag rijden er pendelbussen van/naar station Dronten (waarschijnlijk alleen bedoeld voor de slapers van Defqon.1) en parkeergelegenheid zat! Defqon.1 geeft stages kleur-namen ipv moeilijke high-tech namen, mensen die een beetje in de warrie zijn in de loop van de dag, zijn Defqon hierom erg dankbaar. Er bestaat zelfs een app van Defqon.1 dat je jouw vrienden weer terug kan vinden als je ze even kwijt bent op dat enorme terrein. Kortom… Qdance heeft het allemaal weer tip-top voor mekaar.

Tickets Defqon 1 2018

Ben je op zoek naar kaartjes voor Defqon.1? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets

Aftermovie Defqon 1 2018

De 2018 editie wordt ook weer een ongelofelijk spektakel!

Line up Defqon 1 2018

Deze is nog niet bekend

Nieuws Defcon 1 2018

Wist je dat er vorig jaar bij Defqon op camping 2 een stiekem feestje was in het sanitair gebouw? Jaja met DJ…En wist je dat de politie van Biddinghuizen ieder jaar een openbaar verslag schrijft van Defqon.1 met daarin het aantal diefstallen en opgepakte dealers? Alle boetes van Defqon vorig jaar leverde de politie van Biddinghuizen een kleine €40.000 op, een kwart daarvan werd direct betaald… KA-Chinggg!

Overnachten met korting tijdens Defqon 1 2018

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Defqon 1 2018

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over Defcon 1 2018

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews