Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Draaimolen Festival 2019

14 september 2019 @ 12:00 - 15 september 2019 @ 03:00

€40.50
Draaimolen Festival

Festival ticket

Plaats Tilburg
Locatie MOB Complex
Datum 14 t/m 15 september 2019
Tijd 12:00 – 03:00
Prijs vanaf €40,50
Leeftijd 18+

Draaimolen Festival 2019

Als je een lijstje maakt van de aansprekende dance festivals in Nederland, zal het Draaimolen Festival hier zeker op voorkomen. Het Draaimolen festival in Tilburg staat voor passie, kwaliteit en een liefde voor dance muziek. Op dit festival wordt alle poespas achterwege gelaten en wordt er vooral de focus gelegd op één ding en dat is goede muziek. De echte dance liefhebber stapt zeker in deze draaimolen. Het festival trekt jaarlijks steeds meer bezoekers. De teller van de vorige editie van het Tilburgse festival stond al op 8500 bezoekers.

Draaimolen Festival 2019 line-up

De line-up voor de 2019 editie van het Draaimolen Festival is nog niet bekend. Als je de line-up van de vorige editie bekijkt, weet je wat je ongeveer kunt verwachten. Aansprekende acts als The Black Madonna, Call Super, Dixon, Motor City Drum Ensemble, Perel Hybrid, Tsepo B2B Pieter jansen, Nina Kraviz en Karenn Live waren op dit festival te bewonderen. De organisatie zal er alles aan doen om zichzelf dit jaar te overtreffen met een ijzersterke line-up. De top van de elektronische muziekscene zal zeker van de partij zijn. Net zoals de voorgaande jaren zal het audiovisuele spektakel op diverse podiums plaatsvinden.

Draaimolen Festival Tickets

Via deze website kun je je tickets voor het Draaimolen Festival bestellen. Als je van plan bent om het hele weekend te blijven kun je gebruik maken van de camping. Als je zelf geen tent hebt kun je een kant en klare Festipi huren. Let op: het festival is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Bij twijfel moet je je ID kunnen tonen bij de ingang. Stap in de draaimolen en ontdek waarom dit festival al meerdere malen voorkomt in de top 50 van belangrijkste festivals door 3voor12 VPRO. Het is de moeite waard.

Aftermovie Draaimolen Festival 2019

Overnachten met korting tijdens Draaimolen Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Draaimolen Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Draaimolen Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

klik hier, zoek je event!