Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dutch Raw Food Festival 2017 | Boerderij Langerlust | 18 juni

18 juni 2017 @ 11:00 - 14:00

Dutch Raw Food Festival 2017

Dutch Raw Food Festival 2017

Het Dutch Raw Food Festival komt alweer met haar vierde editie van het Nederlandse Raw Food Festival! Dit festivals is een sensatie voor de smaakpupillen en blijft je prikkelen.  Door de variatie van live muziek, lekker struinen, kleine hapjes en heerlijke drankjes raak je geïnspireerd.  Je voelt je goed na het proeven van Real Food en het drinken van een biologisch gebrouwen drankje. De organisatie wil je lichaam voeden en je goed laten voelen. Dit is een mooie gedachten en kan allemaal gemotiveerd worden. Meer informatie over de workshop programma zal hier worden geplaatst begin 2017. We zullen ervoor zorgen om te houden u op de hoogte van de updates !

Workshops, Lezingen & Presentaties: Dutch Raw Food Festival 2017

Op het festivals kan je meedoen met workshops, aansluiten bij lezingen en luisteren naar presentaties. Alle activiteiten zijn gebaseerd op voeding, inspiratie en gezondheid. De planning voor de activiteiten is nog niet bekend gemaakt maar zal in de aanloop bekend worden gemaakt. Net zo als vorig jaar kun je je voor die tijd inschrijven voor de actiteiten. De meeste zijn gratis en als je moet betalen is dit een kleinigheid.

Tickets:  Dutch Raw Food Festival 2017

Entreeticket voorverkoop: €9,- en aan de deur €11,50
Kinderen <10 jaar: Gratis
Kinderen 10 t/m 18 jaar: voorverkoop: €4,50 en aan de deur €6,-
Markt, lezingen en presentaties: Gratis
Workshops: € 5,-

Official tickets

De lezingen en presentaties zijn gratis op het festival! Voor een aantal workshops kun je een ticket à €5,- kopen. Wil je deelnemen aan een workshop, dan kun je hiervoor online tickets kopen. Tijdens het festival kun je je inschrijven op intekenlijsten bij de infostand, VOL IS VOL. 2 weken vóór het festival is het mogelijk om de workshoptickets online te bestellen. Zorg dat je er bij bent zodat je gegarandeerd een plek hebt!

Aankomende Festivals in en rondom Amsterdam!

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Dutch Raw Food Festival 2017

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival! Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Boerderij Langerlust
Provincialeweg 24
Amsterdam,1108ABNetherlands