Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EastVille Festival | Het Twiske | 28 mei 2017

28 mei 2017 @ 13:00 - 23:00

Eastville festival 2017

EastVille Festival 2017

Eastville Festival is het zusje van LatinVillage en zal op 28 mei 2017 plaatsvinden in recreatiepark ‘Het Twiske’ nabij Amsterdam. De verkoop is al vroeg gestart op 1 december. Het Eastville festival brengt ons een heerlijke mix van deephouse en eclectic en had op de laatste editie 5 stage waarop de DJ’s hun kunsten vertoonde. Ondanks de 5 stages zorgt het Eastville festival er voor dat er een intieme sfeer wordt gecreëerd waarin je jezelf helemaal thuis kan voelen.

EastVille Festival Locatie

Het festival vindt plaats in het recreatiegebied “T Twiske ten noorden van Amsterdam. ‘T Twiske is een heerlijke plek om lekker te ontspannen en een goed feestje te vieren!  Het Twiske ligt tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend en bestaat voor een derde uit water.  De makkelijkste manier om in het Twiske te komen is via “Ring West” snelweg A10 naar Haarlem/ Zaanstad. Hou na de Coen tunnel links aan en volg de borden E22/ A8 richting Zaanstad/ Purmerend/ Leeuwarden. Neem de eerste afslag: 1-Oostzaan/Zaandam-Zuid/ Het Twiske. Hou links aan en volg de borden richting ‘Het Twiske’. Zodra je door de slagbomen heen bent ga je links af en blijf je de weg volgen, vanaf daar staan onze verkeersregelaars klaar om je te begeleiden naar de parkeerplaats.

Line-up Eastville Festival

Is nog niet bekend

Tickets EastVille 2017

Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Eastville

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Recreatiegebied Het Twiske
Noorderlaaik 1
Oostzaan,1511 BXNetherlands