Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Elrow Festival 218

september 8 @ 12:00 - 23:00

Elrow Festival 2018

Elrow Festival 218

Elrow Festival 2018  is de Nederlandse editie van een zwierend elektronisch muziekfeest. Het oorspronkelijk Spaanse feestje weet er altijd een knotsgekke boel van te maken. Elrow festival organiseert flamboyante feestjes overal ter wereld en staat bekend om zijn uitbundige aanpak met confettiregen, opblaasbeesten, carnaval acts en de beste beats voor een feest tot klokslag 23:00.

Na een geweldig ADE-feest is Elrow Town terug op 8 september 2018 voor het allereerste Elrow Festival in Amsterdam. Verwacht de volledige elrow-ervaring met surrealistische uitvoeringen, bloeiende baslijnen, levendige acteurs, trapeze-artiesten, een heleboel confetti, nostalgisch speelgoed en steltenlopers, allemaal gecombineerd in een gekke wereld. Verwacht het onverwachte en dans je hart eruit! Welkom bij de droom die Town Festival Amsterdam 2018 heet.

Tickets Elrow Festival 218

Ben je op zoek naar kaartjes voor het Elrow Festival 2018 kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets

Line-up Elrow Festival 2018

 Jamie Jones, Seth Troxler, Hot Since 82, Eats Everything, Idris Elba, Route 94, Lauren Lane, Butch, The 2 Bears, Santé & Sidney Charles, Jasper James, Riva Starr, Shadow Child, Man Power, Melé, Robert James, Cause & Affect, The Menendez Brothers, Roska, Marcus Nasty, Crazy Cousinz and our fantastic elrow residents including De La Swing, Marc Maya, Toni Varga, Bastian Bux and Lord Leopard!

IN AFWACHTING VAN MEER NAMEN…

Aftermovie Elrow Festival 218

Op deze video kan je zelf zien hoe gek het er aan toe kan gaan op de Elrow festivals! Wij kunnen niet wachten!

Locatie Elrow Festival 2018

De hippe NDSM-werf van de stad wordt overgenomen en Elrow Town Festival – Amsterdam zal dan ook gegarandeerd een line-up met de beste feeststarters van Europa meebrengen.

Overnachten met korting tijdens Elrow Festival 218

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Elrow Festival 218

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

 

Schrijf een Review over Elrow Festival 218

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

NDSM
TT Neveritaweg 61
Amsterdam,1033 WBNetherlands