Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eurosonic Noorderslag 2018

januari 17 @ 18:00 - januari 20 @ 23:59

Eurosonic Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag 2018 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Voor veel artiesten is het een belangrijke stap geweest richting hun internationale doorbraak. Daarnaast wordt op het festival ieder jaar de Popprijs uitgereikt voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Vorig jaar won DJ Martin Garrix die prijs.

Eurosonic Noorderslag top-selectie

Eurosonic Noorderslag vroeg de mediacontacten die actief zijn in de opstelling van # ESNS18 waarvan zij denken dat zij die moeten bekijken. Bekijk hun selectie van artiesten die je niet mag missen op Eurosonic Noorderslag 2018.

De volgende handelingen werden het meest aanbevolen:

  • superorganism
  • Zeal & Ardor
  • Sigrid
  • Off Bloom
  • Diron Animal
  • Latifah
  • Ellis May
  • IAMDDB

 

Tickets Eurosonic Noorderslag 2018

Kaarten voor ESNS zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Servicekosten inbegrepen, transactiekosten en bezorgkosten niet inbegrepen.

ESNS-combitickets: € 147, –
Noorderslag: € 79,50
Noorderslag Young: € 27,50

Official tickets

Noorderslag Young-tickets

zijn exclusief verkrijgbaar voor iedereen onder de 21. Leeftijd wordt bij de deur gecontroleerd, dus neem een ​​geldig legitimatiebewijs mee.

Eurosonic donderdag + vrijdag: € 77, –
Eurosonic woensdag: € 27,50

Official tickets

Betalingskosten: € 0,50 voor iDeal, 2,5% voor Visa, Mastercard, Maestro en Sofort, 3,5% voor American Express, 4,5% voor Klarna.

Line-up Eurosonic Noorderslag 2018

Hieronder zie je de voorlopige line-up van Eurosonic Noorderslag. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, optredens en planning kijk je hier.

ACE TEE & KWAM.E

AFTERPARTEES

AGAR AGAR

ALFA MIST

ALICE MERTON

ALMA

ALTIN GÜN

AMANDA DELARA

AMARTEY

ANA CURCIN

ANDREA BELFI

ANGÈLE

ANKATHIE KOI

ARCANE ROOTS

ARP FRIQUE

ASTROID BOYS

AU/RA

AUGUST ROSENBAUM

AUSTINN

AUÐN

AV AV AV

AVEC

AYIA

BAD SOUNDS

BAEST

BATOBE

BELAU

BERGFILM

BINKBEATS

BITCH FALCON

BLACK SNAKE MOAN

BLACKBERRIES

BLACKWAVE.

BLIND BUTCHER

BOEF

Aftermovie Eurosonic Noorderslag

Nieuws Eurosonic Noorderslag 2018

ESNS (Eurosonic Noorderslag) is de plek om te ontdekken en toegang tot het beste opkomende Europese muziektalent!  De B2B-kant van het evenement trekt meer dan 4.000 entertainment professionals uit de industrie,  waaronder vertegenwoordigers van meer dan 400 Europese festivals, managers, agenten, uitgevers, labels, technische bedrijven en leveranciers van evenementen.

FESTIVAL
Tijdens Eurosonic (woensdag, donderdag en vrijdag) is de stad Groningen toegewijd aan de nieuwste Europese artiesten, veelbelovend handelt in hun thuisland, maar vaak onbekend buiten. Eurosonic is het belangrijkste Europese showcasefestival en wordt ondersteund door de European Broadcasting Union (EBU) en Yourope.

Elk jaar worden op dit festival de nieuwste en beste Nederlanders getoond artiesten in De Oosterpoort, variërend van hard en overweldigend tot charmant en intiem.

CONFERENTIE
Overdag vindt er een internationale muziekconferentie plaats 150 panels, keynote speakers, interviews, workshops, diners, pitches, feesten en bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen in de internationale muziek, media, productie en interactieve industrie. EPIC Naast de conferentie is er de Europese productie-innovatie Conferentie (EPIC). EPIC is volledig gericht op innovatie op festivals en locaties, en biedt drie dagen van discussies, presentaties van producten, naast nieuwe ideeën en hoe ze te implementeren.

BUMA MUSIC MEET TECH
Het Buma Music meets Tech-programma biedt een breed scala aan lezingen en debatten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek en technologie. Daarnaast presenteren we een aantal master lessen over data, business modeling en social media-strategieën. Het biedt bedrijven ook de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het kruispunt van muziek, internet en technologische innovatie.

Overnachten met korting tijdens Eurosonic Noorderslag

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten tijdens het Eurosonic Noorderslag 2018? Bekijk Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Eurosonic Noorderslag

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van hetEurosonic Noorderslag festival. In het festival overzicht krijg je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een review over Eurosonic Noorderslag

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Groningen
Groningen,9700–9747Netherlands