Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eurosonic Noorderslag 2019

16 januari 2019 @ 18:00 - 19 januari 2019 @ 23:59

€27,50
Eurosonic Noorderslag

Festival ticket

 

Plaats Groningen
Locatie Vismarkt, Grotemarkt, Oosterpoost, Vera (vele anderen)
Datum 16 t/m 20 januari
Tijd 12:00 – 00:00
Prijs vanaf €27,50
Leeftijd Alle leeftijden

Eurosonic Noorderslag 2019

Eurosonic Noorderslag 2019 vindt plaats van 16 tot en met 19 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Voor veel artiesten is het een belangrijke stap geweest richting hun internationale doorbraak.

Eurosonic Noorderslag is één van Europa’s belangrijkste conferentie en showcase festival voor en over Europese muziek. Met Eurosonic Noorderslag wil Stichting Noorderslag een platform creëren voor de Europese muzieksector en het Europees repertoire presenteren en promoten. Om dit te bereiken biedt de stichting een podium voor de presentatie, uitwisseling en het benadrukken van muziektalent. Middelen hiertoe zijn twee festivals, een conferentie, een talentuitwisselingsprogramma en de presentatie van zeven muziekprijzen.

Eurosonic Noorderslag top-selectie

Eurosonic Noorderslag vroeg de mediacontacten die actief zijn in de opstelling van # ESNS19 waarvan zij denken dat zij die moeten bekijken. Bekijk hun selectie van artiesten die je niet mag missen op Eurosonic Noorderslag 2019 via # ESNS19.

Tickets Eurosonic Noorderslag 2019

Kaarten voor ESNS zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Servicekosten inbegrepen, transactiekosten en bezorgkosten niet inbegrepen.

ESNS-combitickets: € 147, –
Noorderslag: € 79,50
Noorderslag Young: € 27,50

Kaartjes Noorderslag 2019 Young-tickets

zijn exclusief verkrijgbaar voor iedereen onder de 21. Leeftijd wordt bij de deur gecontroleerd, dus neem een ​​geldig legitimatiebewijs mee.

Eurosonic donderdag + vrijdag: € 77, –
Eurosonic woensdag: € 27,50

Line-up Eurosonic Noorderslag 2019

Hieronder zie je de voorlopige line-up van Eurosonic Noorderslag. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, optredens en planning kijk je hier.

RONDÉ

WARHAUS

BATTLE BEAST

JEANGU MACROOY

BLACKWAVE.

PIP BLOM

BISHOP BRIGGS

PALE WAVES

SAN HOLO

FIL BO RIVA

NOAH CARTER

SMERZ

JIRI11

GURR

TORUL

AVEC

BASS ASTRAL X IGO

MOHA LA SQUALE

DONNA BLUE

FLÈCHE LOVE

SONNFJORD

ALBIN LEE MELDAU

ANY OTHER

MAIKA

DELAPORTE

ACE TEE

NONA

ISAMA ZINz

NAKED CAMEO

BOY AZOOGA

RIMON

TÉMÉ TAN

KITA MENARI

HATARI

VERY COOL PEOPLE

NAPOLEON GOLD

FAIS

FENG SUAVE

FONTAINES D.C.

TATUM RUSH

BOY PABLO

APEY & THE PEA

MAVI PHOENIX

ELI

SARAH KLANG

EDDY DE PRETTO

YOUNG ELLENS

KEEP RAZORS SHARP

LXANDRA

STELARTRONIC

CRIMER

RUTH KOLEVA & THE FINGERTONES

AYA NAKAMURA

MARLENE BAKKER

HOLY MOTORS

SOLEIMA

HER

Aftermovie Eurosonic Noorderslag 2019

Nieuws Eurosonic Noorderslag 2019

ESNS (Eurosonic Noorderslag) is de plek om te ontdekken en toegang tot het beste opkomende Europese muziektalent!  De B2B-kant van het evenement trekt meer dan 4.000 entertainment professionals uit de industrie,  waaronder vertegenwoordigers van meer dan 400 Europese festivals, managers, agenten, uitgevers, labels, technische bedrijven en leveranciers van evenementen.

Eurosonic Noorderslag 2019

Tijdens Eurosonic (woensdag, donderdag en vrijdag) is de stad Groningen toegewijd aan de nieuwste Europese artiesten, veelbelovend handelt in hun thuisland, maar vaak onbekend buiten. Eurosonic is het belangrijkste Europese showcasefestival en wordt ondersteund door de European Broadcasting Union (EBU) en Yourope.

Elk jaar worden op dit festival de nieuwste en beste Nederlanders getoond artiesten in De Oosterpoort, variërend van hard en overweldigend tot charmant en intiem.

Eurosonic Noorderslag Conferentie

Overdag vindt er een internationale muziekconferentie plaats 150 panels, keynote speakers, interviews, workshops, diners, pitches, feesten en bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen in de internationale muziek, media, productie en interactieve industrie. EPIC Naast de conferentie is er de Europese productie-innovatie Conferentie (EPIC). EPIC is volledig gericht op innovatie op festivals en locaties, en biedt drie dagen van discussies, presentaties van producten, naast nieuwe ideeën en hoe ze te implementeren.

BUMA Music Meet Tech Eurosonic Noorderslag 2019

Het Buma Music meets Tech-programma biedt een breed scala aan lezingen en debatten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek en technologie. Daarnaast presenteren we een aantal master lessen over data, business modeling en social media-strategieën. Het biedt bedrijven ook de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het kruispunt van muziek, internet en technologische innovatie.

Overnachten met korting tijdens Eurosonic Noorderslag 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten tijdens het Eurosonic Noorderslag 2018? Bekijk Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Eurosonic Noorderslag 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van hetEurosonic Noorderslag festival. In het festival overzicht krijg je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een review over Eurosonic Noorderslag 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Eurosonic Noorderslag 2018
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Groningen
Groningen, 9700–9747 Netherlands
klik hier, zoek je event!