Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festifest 2018

juni 16 @ 13:00

Festifest

Festifest 2018

Het kleinste festival van Amsterdam is Festifest 2018. Vorig jaar was de vierde editie en dat was wederom een enorm success. De festivalgekkies van Nederland zijn gewend aan enorme festivals met minstens 4 stages, een waslijst aan bekende dj-namen, fantastisch art-work en lichtshows maar stiekem missen we af en toe die festivals zoals Festifest. Als je met het pontje naar Noord vaart kom je aan bij Café Noorderlicht, een zeer mooie en gezellig café aan het water. Bij Festifest kan je chillen op een boomstam, zwaaien naar bootjes of de hele dag dansen op heerlijke zomerse techno beats. De line-up is op 1 A4’tje af te drukken en daar worden we best wel vrolijk van… Lekker overzichtelijk.
Dit intieme feestje in Noord is misschien kleinschalig maar trekt zeker alles uit de kast. Van 13:00 tot 23:00 is het dagprogramma en van 23:00 tot 04:00 is het onverbetelijke nachtprogramma.

Tickets Fesitifest 2018

Ben je op zoek naar kaartjes voor Festifest? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets 

Festifest 2018 Line up

» Jennifer Cardini
» Prins Thomas & Solar
» Marcellus Pittman Unirhythm & DJ Rahaan
» Kornél Kovács
» Moscoman
» Philou Louzolo
» Ana Helder
» Esa
» SHMLSS & Some Chemistry
» KAUW LIVE
» Yør Kultura
» Magnier

De gemiddelde leeftijd bij dit kleine Festifest festival is rond de 28, dus voor de oldies onder ons is dit zeker een positief puntje. Een nadeel aan kleinschalige, intieme festivalletjes is dat er dus maar weinig kaarten beschikbaar zijn voor enorm veel liefhebbers. Gouden tip… kwijlend achter je laptop hangen tot je een ticket heb bemachtigd.

Festifest 2018 Nieuws

Ticketprijs is ongeveer: €22,-
Kopen is: houden en gaaaan!

Aankomende Festivals in Amsterdam!

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Festifest

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festifest 2017
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Noorderlicht Café
NDSM Plein 102
Amsterdam,1033WB AmsterdamNetherlands