Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FIB Festival Internacional de Benicassim

18 juli 2019 @ 17:00 - 21 juli 2019 @ 08:00

€110
FIB Festival Internacional de Benicassim

Festival ticket

Plaats Benicassim
Locatie Spanje
Datum 8 t/m 21 juli 2019
Tijd 17:00 – 08:00
Prijs vanaf €110
Leeftijd 18+

FIB Festival Internacional de Benicassim

Het FIB Festival Internacional de Benicassim wordt in de volksmond vaak kortweg FIB genoemd. Het is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in de stad Benicassim, in de regio van de Spaanse stad Valencia. Het FIB Festival biedt jaarlijks een podium aan veel internationaal zeer bekende pop-, rock- en elektronica artiesten maar je kunt er ook terecht voor films, modeshows en andere kunst.

Line up FIB Festival Internacional de Benicassim

De bezoekers van het FIB Festival Internacional de Benicassim kunnen optredens bekijken die over drie podiums zijn verdeeld. De podiums met de namen Las Palmas, Visa en South Beach Dance met een capaciteit van respectievelijk ongeveer 30.000, 15.000 en 8.000 mensen. Ook met betrekking tot de line up kan het FIB Festival Internacional de Benicassim gezien worden als één van de grotere festivals in zijn soort.

In het verleden vormden grote artiesten als The Crue, Frans Ferdinand, Depêche Mode, King of Léon, Kaiser Chiefs, Amy Winehouse, The Killers, The Prodigy, David Guetta en Bob Dylan de line-up.

Tickets bestellen voor het FIB Festival Internacional de Benicassim

Dit Spaanse multi-genre festival vindt in 2019 plaats van 18 tot en met 21 juli. Als je tickets wilt bestellen voor het FIB Festival Internacional de Benicassim kun je dit doen via de link die je op deze site vindt. Maak je zomer van 2019 wel heel speciaal en bezoek de het FIB Festival aan de Costa del Azahar. Een strandfeest om nooit te vergeten!

Wat het FIB Festival Internacional de Benicassim zo bijzonder maakt

Het FIB Festival Internacional de Benicassim begint op de tweede dinsdag van juli als de camping open gaat voor het publiek. De eerste optredens zijn op donderdagmiddag. Vooral het programma maakt het FIB Festival Internacional de Benicassim zo bijzonder. De bands spelen vanaf 17:00 uur in de middag en spelen de hele nacht door tot 8.00 uur in de ochtend.

Aftermovie FIB Festival Internacional de Benicassim

Blijf op de hoogte van FIB Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over FIB Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FIB Benicassim Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Benicassim
Spanje + Google Maps
klik hier, zoek je event!