Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gaasper Pleasure Festival 2019

juli 27 @ 13:00 - 23:00

€37,95
Gaasper pleasure

Festival ticket

PlaatsAmsterdam
LocatieGaasperplas
Datum27 juli 2019
Tijd11:00 – 23:00
Prijsvanaf €37,95
Leeftijd18+

Gaasper Pleasure 2018

zaterdag 27 juli vieren zij hun alweer 13-jarig jubileum: Gaasper Pleasure festival 2019! Gaasper Pleasure is een dance muziekfestival in Amsterdam. Het festival wordt gehouden in het prachtige Gaasperpark in het zuiden van de stad en vormt een klassieke eendaagse ontsnapping aan de realiteit.

Gaasper Pleasure begon ooit als een klein illegaal feestje met wat boxen en onbekende maar leuke dj’s, maar zijn ondertussen rete-bekend! Gaasper Pleasure is nog steeds redelijk kleinschalig gebleven en daarom loopt het nog top! Motto: Niet te groot, lekker betaalbaar en vooral niet te moeilijk!

In 2007 stond er op Gaasper Pleasure een kleine witte overkapping met een geluidsinstallatie, in 2008 werd dat maar liefst een TENT en nu in 2019 staat er een echt mega vette stage met vette lichtshows en mooie DJ namen. Heel tof om te zien hoe dit festival is gegroeid tot een mooi, intiem maar zeker festival waardig festival. En 27 juli moet het toch mooi weer zijn?!

Tickets Gaasper Pleasure 2019

Ben je op zoek naar kaartjes voor Gaasper Pleasure? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Line up Gaasper Pleasure 2019

Line-up van 2018. Line-up Gaasper pleasure 2019 is niet niet bekend gemaakt.

Anil Aras x Julian Alexander
ANOTR x Luuk van Dijk
Chris Stussy x Prunk
Dale Howard (UK)
Klangkuenstler (DE)
Samuel Deep x Wouter S.
2000 and One
Christian Smith (SE)
Joran van Pol
Juan Sanchez
Marcel Fengler (DE)
Nathan Surreal
Biggi
Dyna
Fs Green
Girls Love DJS
Hato
MaddFrost
TLM x Turne x DNS

Gaasper Pleasure Nieuws

Leuk weetje! Gaasperplas als achtertuin vraagt om feestjes! Wat begon met een klein kampvuurtje met borrel eindigde in wekelijkse illegale feestjes. De politie vond het wel welletjes geweest en vond het tijd voor een vergunning… Toen bestond Gaasper Pleasure! De rest is geschiedenis.

De mooie locatie met veel groen is een populaire festival locatie en weten de bezoekers al prima te vinden. Voor de sportieve fietsers is het vanaf Amstel 30 min. fietsen. Metro is ideal Metro 54, uitstappen bij eindpunt GEIN en dan nog een mini stukje lopen.

Blijf op de hoogte van Gaasper Pleasure 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Gaasper pleasure Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gaasper Pleasure
Average rating:  
 0 reviews