Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Georgie’s Wundergarten | Ruigoord | 8 – 9 juli 2017

8 juli 2017 @ 12:00 - 9 juli 2017 @ 01:00

Georgies Wundergarten 2017

Georgies Wundergarten 2017

Jaja, Georgies Wundergarten 2017 is op twee dagen dit jaar!!  Op zaterdag 8 en zondag 9 juli kunnen we weer naar ons lievelingsdorp Ruigoord voor Georgies Wundergarten 2017! Geen hipster bedoeling, geen organic smoothies, ook geen mega stages met vuurwerk, maar een super gezellig Amsterdams sfeertje. Georgies Wundergarten is een ouderwets écht festival. Alleen het terrein al is een plaatje om te zien met in het midden een prachtig kerkje waar uiteraard een dj staat te draaien. Daarnaast biedt Georgies Wundergarten 2017 een mooie line-up met muziekstijlen die uiteen lopen van techno tot aan jazz en het publiek wat er rondloopt (Georgie’s Vrienden) lopen net zo uiteen. De stages zijn ook niet mega groot sterker nog, er was afgelopen jaar een soort mini pleintje waar de DJ-booth in de bosjes stond en er ruimte was voor ongeveer 40 man (exclusief boomhut 2pers.)… Hier kon je je nieuwe vrienden maken, lekker knus en gezellig!

De eerste 2 edities waren kleinschalig en knus, vorig jaar was Georgies Wundergarten al ruimer opgezet maar nog steeds kleinschalig te noemen en we hopen dat dit zo blijft. Wel zouden we graag willen blijven logeren bij George maar tot op heden is hij nog niet op onze uitnodiging ingegaan… Dat betekend wel dat je snel je ticket moet kopen want Georgies Wundergarten 2017 wordt ieder jaar populairder.

Georgies Wundergarten 2017 | Line up

 De line-up van Georgies Wundergarten 2017 is niet bekend gemaakt.

Voorproefje op Georgies Wundergarten 2017

Georgie’s Wundergarten 2017 Nieuws

Finally! Dit jaar kunnen we twee dagen shinen op Georgies Wundergarten 2017. Dit is de eerste editie waarop er twee dagen feest kan worden gevierd op Ruigoord tijdens Georgies wundergarten.

Vorig jaar was Festival Overzicht Amsterdam ook van de partij in de zomer en waren helemaal weg van de “Verwen Tent”. Er werd voor je gezongen, er werden snoepjes aangeboden, hoofdmassage, dwarrelende bloemetjes… Heel chill.  George als je dit leest… Wij zijn er in ieder geval weer bij!

Tickets Georgie’s Wundergarten 2017

Ben je op zoek naar kaartjes voor Georgies Wundergarten 2017? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Official tickets   Ticketswap 

Festival Overzicht Amsterdam

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339   Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Georgie’s Wundergarten

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.georgi

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews

Ruigoord is niet dichtbij maar zeker de moeite waard!

Beste festival van 2015.

Locatie

Ruigoord
Ruigoord 76
Amsterdam,1047HHNetherlandsBooking.com