Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Georgie’s Wundergarten 2019

6 juli 2019 @ 12:00 - 23:55

€35
Georgies Wundergarten

Festival ticket

Plaats Amsterdam
Locatie Riekerhaven
Datum  6 & 7 juli 2019
Tijd:  13:00 – 23:00
Prijs €49,-
Leeftijd 18+

Georgies Wundergarten 2019

Georgie Wundergarten opent haar poorten voor alle avonturiers, romantici, filosofen en paradijsvogels. Samen staan we voor een betere wereld, aldus de organisatie. Een Georgiaans utopia! Een plek om met de kaleidoscopische bril van de kunsten de wereld te ontfilteren en van algoritmes te ontdoen. Onze plek om van nepnieuws echte liefde te maken.

Daarnaast biedt Georgies Wundergarten 2019 een mooie line-up met muziekstijlen die uiteen lopen van techno tot aan jazz en het publiek wat er rondloopt (Georgie’s Vrienden) lopen net zo uiteen. De stages zijn ook niet mega groot sterker nog, er was afgelopen jaar een soort mini pleintje waar de DJ-booth in de bosjes stond en er ruimte was voor ongeveer 40 man (exclusief boomhut 2pers.)… Hier kon je je nieuwe vrienden maken, lekker knus en gezellig!

De eerste 3 edities waren kleinschalig en knus, vorig jaar was Georgies Wundergarten al veel ruimer opgezet maar nog steeds redelijk kleinschalig te noemen en we hopen dat dit zo blijft. Wel zouden we graag willen blijven logeren bij George maar tot op heden is hij nog niet op onze uitnodiging ingegaan… Dat betekent wel dat je snel je ticket moet kopen want Georgies Wundergarten 2019 wordt ieder jaar populairder.

Tickets Georgie’s Wundergarten 2019

Ben je op zoek naar kaartjes voor Georgies Wundergarten 2019? Kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Georgies Wundergarten 2019 | Line up

 De line-up van Georgies Wundergarten 2019 is niet bekend gemaakt.

Voorproefje op Georgies Wundergarten 2019

Georgie’s Wundergarten 2019 Nieuws

Dit jaar strijken we neer op de grassige weide genaamd Riekerhaven. Een spannend nieuw hoofdstuk, met veel nieuwe inspiratie. Tezamen toveren wij dit prachtige oord wederom om tot de Wundergarten zoals wij hem kennen: vol geheimen, verrassingen en plekken om te verdwalen.

Overnachten met korting tijdens Georgies 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via deze link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Georgies Wundergarten

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over Georgie’s Wundergarten

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.georgi

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Georgie’s Wundergarten
Average rating:  
 2 reviews
by Maaike on Georgie’s Wundergarten

Ruigoord is niet dichtbij maar zeker de moeite waard!

by Syl on Georgie’s Wundergarten

Beste festival van 2015.

Locatie

Sportpark Riekerhaven
Overschiestraat 190
Amsterdam, 1062 XK Netherlands
klik hier, zoek je event!