Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ground Zero Festival 2019

31 augustus 2019 @ 21:00 - 1 september 2019 @ 07:00

Ground Zero Festival

Festival ticket

Plaats Bussloo
Locatie Recreatieplas Bussloo
Datum Zaterdag 31 augustus 2019
Tijd 21:00 – 07:00
Prijs 58,75
Leeftijd 18+

Ground Zero Festival 2019

Ben jij liefhebber van de hardere stijlen van de dance muziek zoals hardcore, hardstyle, hard techno, hard trance, industrial, terror en early hardcore? Dan moet je erbij zijn op het Ground Zero Festival 2019. Het eendaagse festival vindt plaats in het recreatiegebied Bussloo. Area Bussloo ligt in het midden tussen de steden Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Uitgestrekte weiden, mysterieuze bossen en een groot meer vormen een perfect decor voor een waanzinnige party.

Line-up Ground Zero festival

Het hardstyle bass-gedreven festival vindt traditioneel begin juli plaats en gaat de hele nacht door. Zelfs de maan en de sterren dansen hoog aan de hemel mee. De line-up voor de 2019 editie van het Ground Zero festival wordt later bekend gemaakt, maar je kunt ook dit jaar weer rekenen op veel spektakel. Kijk maar naar de line-up die het Ground Zero Festival de afgelopen jaren mocht verwelkomen. Grote namen als Furyan, Dyprax, Evil Activities, Crypsis, Ophidian, Radium, Aggressive, Hardstyle Mafia, Devin Wild, Max Enforcer, Jack Of Sound en Tommy Knocker waren van de partij.

Kaartje Ground Zero Festival

Dit enige harddance nachtfestival van Nederland bestaat al sinds 2006. Iedere editie trekt zo’n 20.000 bezoekers. Wil jij deze waanzinnige atmosfeer zelf meemaken? Bestel dan je kaartje voor Ground Zero via deze website en sta oog in oog met de allerbesten uit de elektronische wereld. Je zult een indrukwekkende audiovisuele mix voorgeschoteld krijgen die je niet snel zult vergeten!

Bussloo Festival 2019

Naast de indrukwekkende main stage kun je maar liefst negen andere stages bezoeken op het festivalterrein. Het Bussloo Festival is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer. Dit festival is toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Overnachten met korting tijdens Ground Zero Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Ground Zero Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Ground Zero Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ground Zero Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Bussloo
Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!