Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hrfst Festival 2019

5 oktober 2019 @ 14:00 - 23:00

€30.25
hrfst festival 2019

Festival ticket

Plaats Bunnik
Locatie Fort Vechten Utrecht
Datum 5 oktober
Tijd 14:00 – 23:00
Prijs vanaf €30.25
Leeftijd 18+

Hrfst festival 2019

De naam Hrfst festival doet al vermoeden dat je hiervoor een mooie zaterdag in oktober vrij moet houden in je agenda en dat klopt ook. Het Hrfst festival wordt gehouden in het meest kleurrijkste seizoen van het jaar. Op deze herfstdag zullen de blaadjes van de bomen rond het Fort Vechten in Bunnik wat sneller vallen op het ritme van de lekkerste techhouse en deephouse. Dans en geniet van de laatste zonnestralen van het jaar, voordat de h(e)rfst echt zal doorbreken. Het is zeker aan te raden om hier op zaterdag 5 oktober bij te zijn!

Hrfst festival 2019 line-up

Het Hrfst festival is een festival dat niet op je festivalkalender mag ontbreken. Je kunt genieten van de diepste bassen, de lekkerste (donkere bieren) en het heerlijke soulfood wat rondom de podia wordt aangeboden. Er zijn maar liefst vier area’s waarin je kunt genieten van de lekkerste house. De line-up voor het Hrfst festival 2019 is nog niet volledig bekend, maar je mag hier gerust veel van verwachten. De voorgaande jaren stond er steeds een uitstekende line-up om de herfst in stijl te verwelkomen.

Hrfst festival locatie 2019

De stijlvolle omgeving van het authentieke fort Vechten in de omgeving van Bunnik is een perfecte locatie voor dit intieme festival. Het is een unieke setting in mooie bossen ten zuidoosten van Utrecht. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste naar Utrecht Centraal reizen en vanuit daar bus 41, 441 of 741 nemen naar Bunnik.

Hrfst festival tickets 2019

Je kunt je Hrfst festival tickets eenvoudig en snel via deze website bestellen. Het festival is toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel (als je het geluk hebt dat je er jonger uitziet dan je bent) moet je bij de ingang een geldig legitimatiebewijs tonen.

Aftermovie Hrfst Festival

Overnachten met korting tijdens Hrfst Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Hrfst Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Hrfst Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hrfst Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Bunnik
achterdijk Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!