Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ice Amsterdam

20 november 2018 @ 11:00 - 3 februari 2019 @ 20:00

Gratis
ijsbaan-museumplein

Ice Amsterdam

De mooiste ijsbeleving van Nederland wordt uitgebreid met het winterse sprookjesachtige Ice Amsterdam! Van 17 november 2018 t/m 3 februari organiseert ICE*Amsterdam het oergezellige en culinaire Ice Village Amsterdam dé kerstmarkt van Amsterdam op het Museumplein.

Naast de ijsbaan waar je kunt schaatsen met een prachtig uitzicht op het Rijksmuseum, kun je nu ook op een ware ontdekkingstocht tussen knusse winterchalets die een variatie bieden aan allerlei lekkere hapjes, drankjes, lifestyle, fashion, kerstaccessoires en live entertainment. Kortom, de plek voor een magische kerst. En nog beter, de entree is gratis!

Bij Ice Amsterdam beleef je ècht de winter. Samen met je familie, een geliefde of vrienden krijg je ongetwijfeld de kerstkriebels. Lekker eten, drinken, shoppen, rondslenteren, maar vooral: lekker samen zijn!

Entree Ice Village

De entree voor de Ice Amsterdamis gratis. Wil je ook gaan schaatsen op de schaatsbaan bij het museumplein. Dan is het verstandig om hier alvast online een kaartje voor te komen.

Locatie Ice Village Amsterdam

Ice Amsterdam kunt u vinden op het Museumplein naast de schaatsbaan en tegenover Cobra Café op het Leemveld.

Openingstijden Ice Amsterdam

Monday – Thursday: 10:00 until 21:00 
Friday – Saturday: 10:00 until 22:00 
Sunday: 10:00 until 21:00

Overnachten met korting tijdens Ice Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Ice Amsterdam

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ice Amsterdam
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Ice Amsterdam
Museumplein
Amsterdam,1071Netherlands

Vind hier de leukste festivals!

Bekijk alles Per maand Meest populair 

Festival Overzicht