Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt Amsterdam 2017

18 november 2017 @ 08:00 - 31 december 2017 @ 17:00

Kerstmarkt Amsterdam 2017

Kerstmarkt Amsterdam 2017

Kerstmarkt Amsterdam – De stad van de onbegrenste Kerstmarkt mogelijkheden! Amsterdam laat dat nog maar eens zien rondom de kerstdagen. Wil je dit jaar een kerstmarkt gaan bezoeken in Amsterdam? In ons overzicht hebben we verschillende kerstmarkten in Amsterdam beschreven. Dit geeft je een beeld van de kerstmarkten die je kan gaan bezoeken! Afhankelijk van wat je leuk vindt om te doen, in Amsterdam kan je het dit jaar vinden.

Kerstmarkten in Amsterdam bezoeken

In ons overzicht vind je zeven kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn om een bezoek te brengen tijdens de donkere dagen in Amsterdam.

Kerstmarkt Amsterdam: Christmas Village on Ice

Misschien wel de meest bijzondere kerstmarkt in Amsterdam van allemaal. Dit bijzondere kerstdorp in Amsterdam is te vinden op het Museumplein in Amsterdam. Niet alleen vanwege de sfeervolle omgeving, maar ook vanwege de romantische schaatsbaan die dit jaar weer voor een overdosis aan plezier gaat zorgen. Beleef een prachtig aangeklede Kerstmarkt en beleef het oer-Hollandse gevoel in de multiculturele stad Amsterdam tijdens Ice Amsterdam.

Openingstijden 

Geopend van 20 t/m 30 december vaan 11:00- 20:00
Met uitzondering van :
24 dec, zondag 11:00 – 17:00
25 dec, maandag 11:00 – 17:00

Klik hier voor meer informatie over Ice Village Amsterdam

Kerstmarkt Amsterdam: schaatsen op het museumplein

Bind je schaatsen onder en waag je op het ijs voor een onvergetelijke dag op deze kerstmarkt in Amsterdam. Natuurlijk sluit je de dag af met een typisch Nederlands bordje poffertjes of kies voor een andere smaaksensatie. Een warme chocolademelk kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Vergeet ook de kerstkraampjes niet te bezoeken!|

Openingstijden
7 dagen per week geopend tot 22:00 uur savonds.

Klik hier voor meer informatie over Schaatsbaan Museumplein

Kerstmarkt Amsterdam: Winterparade Amsterdam RAI

In de Rai vind je een Winterparade die zijn weerga niet kent. Geniet van lekkere hapjes en neem je kinderen mee naar de zweefmolen, draaimolen en schiettent of ga met z’n allen de schaatsbaan op! Ook leuk om in de avond te doen: met z’n allen gezellig een kerstklassieker kijken in de bioscoop! Dit kan allemaal op deze Kerstmarkt in Amsterdam

De WinterParade is geen echte voorstelling, geen chic diner, geen kerstfeest. Het is zoals ze zelf beschrijven veel meer; “het is een mix van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Hilarisch, aangenaam en heel.” 

Openingstijden 
Van 21 december 2017 t/m 8 januari 2018.
(Entreeprijs is 8,50 euro)

Klik hier voor meer informatie over De Winterparade Amsterdam

Kerstmarkt Amsterdam: Funky Xmas Market

De Sunday Markets zijn inmiddels een bekend fenomeen in Amsterdam en ook de speciale Funky Xmas Market staat in december weer op de agenda. Met bijzondere producten, live muziek, gluhwein en natuurlijk warme chocolademelk! Wil je een leuke Kerstmarkt bezoeken dan is deze zeker een aanrader!

Openingstijden
Zondag 10 december 2017 (12.00 – 18.00 uur)

Kerstmarkt Amsterdam: Pure Wintermarkt

Ambachtelijke eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food. Inspiratie en ingrediënten voor het kerstdiner. De leukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Live muziek, de schattigste draaimolen en de heerlijkste hapjes en drankjes voor rond onze vuurkorven. Voor een ieder die duurzaamheid aan het hart ligt, is er nu wel een heel speciale kerstmarkt. In het Amstelpark en Park Frankendael vindt de ‘Pure Wintermarkt’ plaats. Hier kun je speciale biologische producten en duurzame cadeautjes vinden voor je geliefden. De toegang is volledig gratis.

Openingstijden
Zondag 10 december 2017 (11.00 – 17.00 uur)
Zondag 17 december 2017 (11.00 – 17.00 uur)

Meer informatie op de Pure Wintermarkt

Kerstmarkt Amsterdam: Sissy-Boy Kerstmarkt

Dit jaar organiseert Sissy-Boy weer het leukste, creatiefste en origineelste familie-evenement van de winter: De Sissy-Boy Kerstmarkt op het Amstelveld. Traditioneler dan ooit, want Kerst is tenslotte de meest nostalgische tijd van het jaar! Sissy-Boy neemt je mee in een ultieme kerstwereld met “All ingredients to make you spark”!

Dat houdt in: kerstballen, jingle bells en heerlijke live muziek, glühwein voor de groten en limonade voor de kleintjes. Met Fashion, Homeland en diverse jonge ondernemers is de Sissy-Boy Kerstmarkt dé plek om de leukste en origineelste cadeaus te kopen voor de hele familie en voor jezelf, natuurlijk. Wat een cadeau, het is weer Kerst!

Meer informatie op de Sissy-boy Kerstmark

Overnachten met korting in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking