Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kingsland Festival 2018

april 27 @ 12:00 - 20:00

Kingsland Festival

Kingsland Festival 2018

Op Koningsdag 27 april kunnen we los bij Kingsland Festival! Dit in & outdoor feestje is het grootste feest wat er op Koningsdag in Amsterdam wordt georganiseerd. Bij de RAI is er genoeg plek voor vele feestliefhebbers die de hele dag willen shinen, dansen en om op onze Koning te proosten.

Kingsland Festival heeft maar liefst vier stages in & outdoor, ze moeten wel rekening houden met het Nederlandse weer. Ieder jaar komen er grote namen voor in de line-up dus ook dit jaar zal de organisatie je niet teleurstellen. De namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Tickets Kingsland Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor Kingsland Festival? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets   

 

Kingsland Festival | Line up

 De namen zijn helaas nog niet bekend nog heel even geduld!

Aftermovie Kingsland 2018

Naast dat er in Amsterdam een Kingsland feestje is, zijn er in Nederland nog drie andere plaatsen waar Kingsland Festival plaatsvindt namelijk: Groningen, Den Bosch en Twente.

Kingsland Festival Nieuws

Alweer de zesde editie van Kingsland Festival en dat is niet voor niets. De line-up en strakke organisatie zorgt voor enorme opkomst. Elk jaar zijn de early bird kaarten (zeker in Amsterdam) binnen enkele uren uitverkocht. Daarnaast is de locatie RAI makkelijk bereikbaar met fiets, trein, tram en metro. Ook is er parkeergelegenheid geregeld maar met de auto in Amsterdam op Koningsdag is werkelijk geen aanrader en al helemaal niet als je bij de RAI moet zijn… die 5 minuten lopen zie je maar als warming-up van de benen voor de rest van de dag!

Tickets kosten tussen de €29,50 en €39,50.

Overnachten met korting tijdens Kingsland

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Kingsland Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Kingsland Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam,NederlandNetherlands