Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Komm schon Alter – das Festival

juni 9 @ 12:00 - 23:00

Komm schon Alter - das Festival

Komm schon Alter – das Festival

Op zaterdag 9 juni kunnen we onze festival outfit uit de kast trekken voor Komm schon Alter – das Festival. Het festival voor 24+’ers en daar zijn -nu al- een heleboel mensen blij mee. Geen tieners in veel te hippe kleren, geen enorme rijen, geen hoge ticket service kosten en geen belachelijk hoge kosten voor munten omdat we daar namelijk te oud voor zijn!

Op een prachtige locatie in West, een goede line-up en straks nog een heerlijk zonnetje is een gouden formule voor een te gek festival! Vorig jaar was het een groot zonnig feest op een unieke locatie met 3 mooie stages en veel ruimste om heerlijk in het gras te liggen. De 24+’ers zitten al met smart te wachten op de tickets so be quick!

Tickets Komm schon Alter – das Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets 

Line-up Komm schon Alter – das Festival (2017) 2018 is helaas nog niet bekend

STAGES 10 juni 2017

MAIN STAGE
1. Monkey Safari
2. Patrice Baumel
3. Marcus Worgull
4. Madmotormiquel
5. Polynation DJ-set

EINMUSIKA STAGE
6. EINMUSIK LIVE
7. Eelke Kleijn
8. Giorgia Angiuli LIVE
9. Jonas Saalbach B2B Budakid
10. Miyagi

INTIMATE STAGE
11. Hunter/Game
12. Denis Horvat
13. The Drifter
14. Love over Entropy LIVE
15. Malbetrieb

Komm schon Alter – das Festival Nieuws

Met als hoofdthema “je bent nooit te oud om te feesten” biedt das Festival een festival voor Nur für 24-Jährigen und älter. De organisator wil het altijd net even anders doen dan alle anderen en dus ook de locatie gaat ons verbazen. De Tuinen van West.
Vier groene polders tussen Amsterdam, Haarlemmermeer, Halfweg en de N200  is voor lange tijd een punt van discussie geweest wat dit voor bestemming moest krijgen. In 2007 zijn de vier polders opgenomen in de Hoofdgroenstructuur van Amsterdam en zijn sindsdien verder ontwikkeld tot multifunctioneel recreatiegebied: Tuinen van West. Van prachtige uitzichten, stilte plekjes en fruitbomen klinkt dit toch al een te gek en uniek festival terrein?

Overnachten met korting tijdens Komm Schon Alter

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Komm schon alter

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Locatie

Tuinen van West
Tom Scheursweg 48
Amsterdam,1067 MCNetherlands