Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kroon Festival 2020

27 april 2020 @ 13:00 - 23:00

€17.50
Kroon Festival

Festival ticket

Plaats Rotterdam
Locatie Willemsplein
Datum 27 april 2020
Tijd 13:00 – 23:00
Prijs vanaf €17.50
Leeftijd 18+

Kroon festival 2020

De naam “Kroon festival” is wel de meest toepasselijke naam die bedacht kon worden voor het techno feest dat op koningsdag wordt gehouden in Rotterdam. Wil jij een onvergetelijke koningsdag meemaken? Zorg dan dat je 27 april 2020 in het centrum van Rotterdam bent.

Kroon festival locatie

Het Kroon festival is één van de festiviteiten die je op Koningsdag kunt bezoeken in het centrum van Rotterdam. Het festival heeft hiervoor een mooie locatie weten te bemachtigen. Dit evenement wordt immers aan de oevers van de Nieuwe Maas georganiseerd, onderaan de Erasmusbrug. De exacte festival locatie is het Willemsplein.

Als je het festival wilt bezoeken kun je het beste met het openbaar vervoer komen. De parkeerplaatsen in de directe omgeving van de locatie van het festival zijn erg schaars. Je maakt het meeste kans in de Erasmus garage. Je kunt vanaf het centraal station het beste metro E en D nemen. Stap bij halte Leuvehaven uit om dichtbij het festival terecht te komen.

Kroon festival tickets

Het Kroon festival is een uniek festival waar de échte house- en techno liefhebbers zeker bij moeten zijn. Het festival heeft een line-up waarin de mainstream even in de schaduw wordt gezet om plaats te maken voor de underground acts. Je kunt je dansjes aan de Maas maken in twee area’s: er is een techno stage en een podium waar de hits en disco van weleer worden gedraaid.

Wil je één van de eersten zijn die het nieuwe Nederlandse house- en techno talent ontdekt? Bestel dan je tickets voor het Kroon festival via deze site. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om het festival te mogen bezoeken. Bij twijfel moet je bij de ingang een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. Het Kroon Festival zorgt voor een bekroning van jouw koningsdag.

Aftermovie Kroon Festival 2020

Overnachten met korting tijdens Kroon Festival 2020

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Kroon Festival 2020

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Kroon Festival 2020

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kroon Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Rotterdam
willemsplein
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
klik hier, zoek je event!