Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Let it Roll Festival 2019

1 augustus 2019 @ 12:00 - 3 augustus 2019 @ 06:00

€25
Let it Roll Festival

Festival ticket

Plaats Praag
Locatie Tsjechië
Datum 1 t/m 3 augustus 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €25
Leeftijd 18+

Let it Roll Festival 2019

Maar liefst 8 stages, de meest te gekke vuurwerk- en lichtshows en meer dan 300 drum-‘n-bass artiesten vormen de ingrediënten van het Let it Roll Festival 2019. Het Let It Roll Open Air Festival 2019 is het grootste drum-‘n-bass festival ter wereld. Wil je dit als echte drum-‘n-bass liefhebber niet missen? Dan moet je zorgen dat je van 1 tot en met 3 augustus in Praag bent.

Line up Let It Roll Festival 2019

Het Let It Roll Festival 2019 vormt al jarenlang het kloppend hart van de drum-‘n-bass scene. Vele duizenden liefhebbers komen hiervoor jaarlijks naar de oude militaire vliegbasis in de omgeving van Praag. Het festival wordt gehost door de beste producers uit deze wereld. Als je weet dat onder andere de aansprekende drum-‘n-bass labels zoals Hospitality, Shogun Audio en Technique hun medewerking verlenen aan dit festival, kun je wel een inschatting maken hoe de Line up van het Let It Roll Festival eruit ziet.

Al direct vanaf de indrukwekkende openingsceremonie kun je genieten van visuals en sound producties van wereldklasse. In de Line up van het Let It Roll Festival staan volgens traditie veel gerenommeerde wereldsterren en underground talent. Vorig jaar waren onder andere AMC, Alix Perez, High Contrast en Andy C op dit festival aanwezig.

Tickets Let It Roll Festival 2019

Het Let It Roll Festival vindt plaats in Milovice, Tsjechië. Via deze site kun je op een snelle en eenvoudige manier je tickets voor het Let It Roll Festival 2019 bestellen. Drum-‘n-bass fans onder de 15 jaar mogen het festival alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel moet je een geldig ID kunnen tonen.

Boek snel je tickets voor het Let It Roll Festival 2019, de jaarlijkse hoogmis voor de echte Drum-‘n-bass liefhebber. Het meest krachtige festival ter wereld.

Overnachten met korting tijdens Let it Roll Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Let it Roll Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Let it Roll Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Let it Roll Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

praag
Tsjechië + Google Maps
klik hier, zoek je event!