Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loveland van Oranje Festival

april 27 @ 11:00 - 20:00

Loveland van Oranje 2017

Loveland van Oranje Festival

Tijdens Kingsday uit je plaat gaan bij Loveland van Oranje Festival? Dat kan zeker! en het belooft een nog betere editie te worden dan vorig jaar! Met meer ruimte om te dansen en meer ruimte op te chillen!

Amsterdam + Koningsdag = Gekkenhuis!!! Enorm veel feestjes, nog veel meer mensen en iedereen is in de feeststemming. Dat mensen zin hebben in de 23e(!) editie is wel te merken aan de kaartverkoop. Dit populaire Kingsday feest is altijd razendsnel uitverkocht, wees er dus snel bij!
Na 22 edities kan de 23e niet minder zijn dan de vorige.. Ieder jaar is dit weer een geweldig feest en trekt erg veel mensen. Wist je dat Loveland van Oranje het enige Koningsdag feestje is in een mooi groen park? Ben jij er bij? Please neem de zon mee…

Tickets Loveland van Oranje Festival 2018

Ben je op zoek naar kaartjes voor Loveland van Oranje? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets koop je via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets

Locatie Loveland van Oranje

Loveland van Oranje kon je eerder vinden in het Oosterpark maar voor wat extra space zijn ze verhuisd naar het Meerpark. Dit is een kleine 10 minuten fietsen vanaf de vorige locatie.
Meerpark ligt in het Oosten van Amsterdam en is een prachtig groen park waar de drie stages ieder een mooi en groen plekje krijgen.
Adres: Meerpark, Middenweg Amsterdam

Line-up Loveland van Oranje

 Line-Up 2018

Pan-Pot
Alan Fitzpatrick B2B Skream
Enrico Sangiuliano B2B Secret Cinema
Reinier Zonneveld B2B EgbertLIVE
Benny Rodrigues B2B De Sluwe Vos
Bart Skils B2B 2000 and One
Olivier Weiter B2B Miss Melera
Prunk B2B Chris Stussy
Wouter S. B2B Samuel Deep
ANOTR B2B Luuk van Dijk

Aftermovie 2017

Overnachten met korting tijdens Loveland van Oranje Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Loveland van Oranje Festival

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Loveland van Oranje Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.