Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loveland van Oranje Festival | Meerpark | 27 April 2017

27 april 2017 @ 11:00 - 20:00

Loveland van Oranje 2017

Loveland van Oranje Festival | Amsterdam | 27 April 2017

Tijdens Kingsday uit je plaat gaan bij Loveland van Oranje Festival? Dat kan zeker! en het belooft een nog betere editie te worden dan vorig jaar! Met meer ruimte om te dansen en meer ruimte op te chillen!

Amsterdam + Koningsdag = Gekkenhuis!!! Enorm veel feestjes, nog veel meer mensen en iedereen is in de feeststemming. Dat mensen zin hebben in de 22e(!) editie van Loveland van Oranje is wel te merken aan de kaartverkoop. Dit populaire Kingsday feest is altijd razendsnel uitverkocht, wees er dus snel bij!
Na 21 edities kan de 22e niet minder zijn dan de vorige.. Ieder jaar is dit weer een geweldig feest en trekt erg veel mensen. Wist je dat Loveland van Oranje het enige Koningsdag feestje is in een mooi groen park? Ben jij er bij? Please neem de zon mee…

Locatie Loveland van Oranje

Loveland van Oranje kon je eerder vinden in het Oosterpark maar voor wat extra space zijn ze verhuisd naar het Meerpark. Dit is een kleine 10 minuten fietsen vanaf de vorige locatie. Voor mensen uit West is dit wel een behoorlijke tocht, maar Loveland van Oranje heeft vanaf Station Amstel een shuttlebus geregeld die je voor de deur kan afzetten.
Meerpark ligt in het Oosten van Amsterdam en is een prachtig groen park waar de drie stages ieder een mooi en groen plekje krijgen.
Adres: Meerpark, Middenweg Amsterdam

Line-up Loveland van Oranje

 LINE-UP
Alan Fitzpatrick
Bart Skils
Christian Smith
Dubfire
EgbertLIVE
Enrico Sangiuliano
Gregor Tresher
Juan Sanchez
Karotte (Official Fanpage)
Michel de Hey (official)
Miss Melera
Olivier Weiter
Reinier Zonneveld
Reset Robot
Rod Malmok
Sam Paganini
Secret Cinema
Steve Rachmad
Wouter S
Zøe

Aftermovie Loveland van Oranje Festival

Tickets Loveland van Oranje Festival 2017

Ben je op zoek naar kaartjes voor Loveland van Oranje? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Loveland van Oranje Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.Booking.com