Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Magneet Festival | Zeeburgereiland | 9 t/m 11 september 2016

9 september 2016 @ 08:00 - 11 september 2016 @ 17:00

Magneet festival 2016

Magneet Festival 2016

Het magneet festival is rauw! Een ongeslepen diamant onder de Amsterdamse Festivals! Op het festival ervaar je een hele andere wereld. Een wereld die in het teken staat van ontdekken, genieten en bijzonder talent!  Magneet Festival is een co-creatie experiment – zoals je dat van ze gewend bent.  Op 9, 10 en 11 september ’16 organiseren zij samen met jullie de zesde editie van Magneet festival. Dit doen we op onze vertrouwde plek – zandvallei de Oostpunt op het Amsterdamse Zeeburgereiland.

Magneet Festival aftermovie

Festival Nieuws

Magneet festival is een festival dat wordt georganiseerd door middel van Crowdsourced en dat is bijzonder. Iedereen draagt zijn steentje bij. Zo vermengen publiek en artiest op het Magneet-terrein tot één. Het is een samenkomst van kunstenaars, creatieven en gelijkgestemden die een gedeelde ervaring neerzetten. Voor zichzelf en – nog belangrijker – voor elkaar. Om er voor te zorgen dat het terrein weer schoon wordt opgeleverd staat het Magneet festival in het teken van ” Leave no Trace” . Niet alleen bedenken en bouwen we alles samen op, ook breken we het samen weer af. Zo zorgt magneet festival dat het allemaal schoon en netjes blijft!

Magneet Festival Tips

Vrijdag 9 sept.: 10 jaar (!) Magneetbar
Zaterdag 10 sept.: de BURN
Zondag 11 sept.: Amsterdamse Kinderdag

Magneet Festival Line Up

Het programma van Magneet festival begint op vrijdag 9 sept om 17:00u en op zaterdag 10 en op zondag 11 sept. zal het festival om 13:00u van start gaan.

CHEATERS
Eleonor Coco
Lucky Fonz III
Sjamsoedin
St. Tropez
THE BENELUX
The Black Cult
The Cool Quest
The Mysterons

Tickets Magneet Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor het Festival? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Magneet Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Zeeburgereiland
Oostpunt, IJdijk 10, Amsterdam-Oost
Amsterdam,1095 KMNederland
+ Google Maps