Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Melt Festival 2018

juli 13 @ 15:00 - juli 16 @ 02:00

Melt festival 2018

Melt festival 2018

Melt Festival 2018 is een van de grootste openlucht elektronische muziekfestivals in Duitsland. Het festival vindt plaats in het openluchtmuseum Ferropolis, dichtbij Gräfenhainichen. Het is sinds 1997 dan Melt wordt georganiseerd. Neem een rit naar Ferropolis met je vrienden en breek je dagelijkse routine! Laat je op Melt festival 2018 wegdrijven van podium tot het podium en laat je meeslepen voor de opzwepende muziek tussen adembenemende stalen reuzen. Duik op Melt festival 2018 in een flikkerende zee van lichten tot de zon weer aan de horizon staat van het Gremmin komt. Ga op Melt Festival 2018 naar het koele water van het meer en begin opnieuw: dat is het legendarische MELT festival 2018!.

Tickets + busreis voor Melt Festival 2018

Boek hier je ticket en busreis naar Melt festival 2018. Ook dit jaar verzorgt Busreis een bustrip naar MELT Festival 2018. Zij zorgen voor een veilige, comfortabele en betaalbare reis. Ideaal toch!
Ze vertrekken op tijd naar Melt festival 2018 zodat je geen moment hoeft te missen van Melt festival. Onderweg ontmoet je alvast je eerste nieuwe festivalvrienden. Koude biertjes van het huis maken deze reis compleet. boek hier je ticket en busreis:

Festivaltickets : Tickets voor Melt 2018
Busreis: Busreis naar Melt 2018
Accommodatie : Reserveer de camping of hotel

Official tickets 

Locatie Melt Festival 2018

Je dansschoenen aan, blink in de glitters en laat je emoties rennen: Melt festival 2018!
Festival is teruggekeerd naar Ferropolis, de ijzeren stad, geplant in de ingewanden van een verlaten mijn in Oost-Duitsland. Hier ontmoet Mad Max en Apocalypse elkaar en wordt het fascinerende landschap gecreëerd dat integraal is geworden voor de Melt festival 2018! De Ijzerwinningsriggen worden omgezet in dansvloeren en fasen, terwijl laserlichten blazen van overhangende kranen om 20.000 alternatieve muziekliefhebbers te vermaken. Melt festival 2018 heeft in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd. Dit omdat het Melt Festival al 20 jaar bestaat en vanuit heel europa liefhebbers naar zich toe trekt! Melt Festival is een onbetwiste leider onder Europese muziekfestivals!

Melt Festival Aftermovie

Melt Festival 2018 line-up

De Line-up van Melt Festival 2018 is weer genieten! Dit jaar wordt de sfeervolle Sleepless Floor-stage voor 90 uur door DJ’s en muzikanten bemand, Dat is nog eens doorhalen! Een van de dingen die Melt festival 2018 zo onderscheidend maken, is toch wel de locatie en haar stages. Ferropolis zit in het centrum van het meer Gremminer, een landgebonden eiland dat ooit de plaats was van zware mijnbouwgraving. Vijf grote ijzeren machines blijven tot 30 meter hoog om het Melt Festival 2018 domineren!

Melt Festival 2018 is groen!

Melt’s progressiviteit wordt gespiegeld door zijn eco-verantwoordelijke aanpak. Je hebt toegang tot Ferropolis door met een trein over de oude spoorlijnen te rijden door de mijnen. Alles op Melt festival 2018 wordt aangedreven door zonne-energie. Er wordt een € 5 ‘schoonmaakdeposito’ toegevoegd aan de prijs van elk ticket om milieubewuste praktijken te bevorderen. Dit bedrag kan worden ingevorderd bij het produceren van een vuilnisbakje aan het einde van het Melt festival.

Melt festival 2018 is bekroond met prijzen! Melt festival zelfs een paar keer in de prijzen gevallen. aantal prijzen, waaronder “Best Medium-Sized Festival” in het 2013 European Festival Awards en het beste juli festival door Resident Advisor, de wereldwijde referentiegids voor clubbing en elektronische muziek. Weer een heel goede redenen om naar Melt festival 2018 toe te gaan.

Praktische Informatie Melt Festival 2018

Minimumleeftijd: kinderen jonger dan 7 jaar mogen niet naar de festival komen. Tieners van 8 tot 17 jaar zijn alleen toegestaan op het festivalterrein indien vergezeld van een wettelijke voogd of een persoon van 18 jaar of ouder, met toestemming van de wettelijke voogd.

Overnachten met korting in Gräfenhainchen tijdens Melt Festival 2018

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Blijf op de hoogte van Melt Festival 2018

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Melt Festival 2018

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Melt Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Melt Festival
Ferropolisstraße 1
Gräfenhainchen,06773Germany