Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Melt Festival 2019

19 juli 2019 @ 15:00 - 22 juli 2019 @ 02:00

€114
Melt festival

Festival ticket

Plaats Duitsland
Locatie Gräfenhainchen
Datum 19 t/m 22 juli 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €114
Leeftijd 7 jaar

Melt festival 2019

Melt Festival 2019 is een van de grootste openlucht elektronische muziekfestivals in Duitsland. Het festival vindt plaats in het openluchtmuseum Ferropolis, dichtbij Gräfenhainichen. Het is sinds 1997 dan Melt wordt georganiseerd. Neem een rit naar Ferropolis met je vrienden en breek je dagelijkse routine!

Laat je op Melt festival 2019 wegdrijven van podium tot het podium en laat je meeslepen voor de opzwepende muziek tussen adembenemende stalen reuzen. Duik op Melt festival 2019 in een flikkerende zee van lichten tot de zon weer aan de horizon staat van het Gremmin komt. Ga op Melt Festival naar het koele water van het meer en begin opnieuw: dat is het legendarische MELT festival 2019!.

Tickets Melt Festival 2019

Boek hier je ticket en busreis naar Melt festival 2019. Ook dit jaar verzorgt Busreis een bustrip naar MELT Festival 2019. Zij zorgen voor een veilige, comfortabele en betaalbare reis. Ideaal toch!
Ze vertrekken op tijd naar Melt festival 2019 zodat je geen moment hoeft te missen van Melt festival. Onderweg ontmoet je alvast je eerste nieuwe festivalvrienden. Koude biertjes van het huis maken deze reis compleet. boek hier je ticket en busreis:

Festivaltickets : Tickets voor Melt
Busreis: Busreis naar Melt
Accommodatie : Reserveer de camping of hotel

Locatie Melt Festival 2019

Je dansschoenen aan, blink in de glitters en laat je emoties rennen: Melt festival 2019!
Festival is teruggekeerd naar Ferropolis, de ijzeren stad, geplant in de ingewanden van een verlaten mijn in Oost-Duitsland. Hier ontmoet Mad Max en Apocalypse elkaar en wordt het fascinerende landschap gecreëerd dat integraal is geworden voor de Melt festival! De Ijzerwinningsriggen worden omgezet in dansvloeren en fasen, terwijl laserlichten blazen van overhangende kranen om 20.000 alternatieve muziekliefhebbers te vermaken. Melt festival heeft in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd. Dit omdat het Melt Festival al 20 jaar bestaat en vanuit heel europa liefhebbers naar zich toe trekt! Melt Festival is een onbetwiste leider onder Europese muziekfestivals!

Melt Festival Aftermovie

Line-up Melt Festival 2019

De Line-up van Melt Festival is weer genieten! Dit jaar wordt de sfeervolle Sleepless Floor-stage voor 90 uur door DJ’s en muzikanten bemand, Dat is nog eens doorhalen! Een van de dingen die Melt festival zo onderscheidend maken, is toch wel de locatie en haar stages. Ferropolis zit in het centrum van het meer Gremminer, een landgebonden eiland dat ooit de plaats was van zware mijnbouwgraving. Vijf grote ijzeren machines blijven tot 30 meter hoog om het Melt Festival domineren!

Melt Festival is groen!

Melt’s progressiviteit wordt gespiegeld door zijn eco-verantwoordelijke aanpak. Je hebt toegang tot Ferropolis door met een trein over de oude spoorlijnen te rijden door de mijnen. Alles op Melt festival 2019 wordt aangedreven door zonne-energie. Er wordt een € 5 ‘schoonmaakdeposito’ toegevoegd aan de prijs van elk ticket om milieubewuste praktijken te bevorderen. Dit bedrag kan worden ingevorderd bij het produceren van een vuilnisbakje aan het einde van het Melt festival.

Melt festival 2019 is bekroond met prijzen! Melt festival zelfs een paar keer in de prijzen gevallen. aantal prijzen, waaronder “Best Medium-Sized Festival” in het 2013 European Festival Awards en het beste juli festival door Resident Advisor, de wereldwijde referentiegids voor clubbing en elektronische muziek. Weer een heel goede redenen om naar Melt festival 2019 toe te gaan.

Praktische Informatie Melt Festival 2019

Minimumleeftijd: kinderen jonger dan 7 jaar mogen niet naar de festival komen. Tieners van 8 tot 17 jaar zijn alleen toegestaan op het festivalterrein indien vergezeld van een wettelijke voogd of een persoon van 18 jaar of ouder, met toestemming van de wettelijke voogd.

Overnachten met korting tijdens Melt Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Melt Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

Schrijf een Review over Melt Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Melt Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Melt Festival
Ferropolisstraße 1
Gräfenhainchen, 06773 Germany
klik hier, zoek je event!