Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MiNT Festival 2019

28 september 2019 @ 08:00 - 23:00

€41.12
MiNT Festival

Festival ticket

Plaats Leeds
Locatie Verenigd Koninkrijk
Datum 28 september 2019
Tijd 11:00 – 00:00
Prijs vanaf €41.12
Leeftijd 18+

MiNT Festival 2019

Een bezoek aan het MiNT Festival is de lekkerste manier om de zomer af te sluiten. Het MiNT festival is inmiddels uitgegroeid tot een aansprekend elektronisch muziekfestival. De RAF hangaar in Leeds wordt hiervoor omgebouwd tot een heerlijke party sport waar je de hele dag kan feesten. Weer of géén weer, het wordt een prima (na) zomerse dag. Zorg dat je erbij bent op 21 september 2019!

MiNT Festival 2019 line-up

Het MiNT Festival wordt steeds groter. Het festival heeft in het zevenjarig bestaan een duidelijke groei doorgemaakt. Dit zie je héél duidelijk. Het festival krijgt een steeds grotere opzet. Een bezoek aan dit festival is een ervaring die je zeker moet meemaken als je liefhebber bent van techno, garage, house en urban.

Het MiNT Festival heeft ieder jaar weer een line-up met aansprekende namen. De vorige editie stonden onder andere DJ EZ, Gorgon City, Dixon, Adam Beyer, Dixon, Ida Engberg, Moodymann, Eats Everything en Patrick Topping op de diverse podia. De 2019 editie zal zeker niet minder zijn!

MiNT Festival tickets

Heb je interesse om het MiNT Festival te bezoeken? Bestel dan nu je tickets via deze site. Hoe eerder je erbij bent, hoe voordeliger de prijs is. Dit festival werkt immers met early bird kortingen. Daarbij weet je dan ook zeker dat er plek is. Je zult begrijpen dat dit spektakel steeds meer bezoekers trekt.

MiNT Festival locatie

Het MiNT festival heeft in het RAF Church Fenton aan de luchthaven van Leeds een perfecte locatie gevonden. De MiNT Festival locatie is uiteraard goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is de entourage perfect voor dit festival. De podia staan opgesteld in diverse vliegtuig hangars en opslagplaatsen. Ook is er uiteraard genoeg ruimte voor de legendarische after burner van Arcadia, de bunker, de Woodstock disco en de grootste disco bal van de wereld.

Aftermovie MiNT Festival 2019

Overnachten tijdens MiNT Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van MiNT Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Reviews MiNT Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Locatie

Leeds
Leeds, Verenigd Koninkrijk + Google Maps
klik hier, zoek je event!