Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Multigroove Festival 2017 | Stadspodium Amsterdam | 9 september

9 september 2017 @ 14:30 - 23:00

Multigroove Festival

Multigroove Festival 2017

De beden zijn gehoord! Multigroove Festival komt terug op zaterdag 9 september op het stadspodium in Amsterdam. Al lange tijd werd door liefhebbers de vraag gesteld wanneer het festival zou terugkeren, maar eindelijk is het dan zover en is Multigroove Festival werkelijkheid.

Multigroove Festival locatie

Het Multigroove Festival wordt gehouden op een steenworp afstand van de Elementenstraat. Hier ligt namelijk het Stadspodium Amsterdam. Hier gaan ze de beruchte legacy voortzetten in de vibe van The Summer Garden party, The Nature Party, The Picknick Party, Volume festival, Multigroove at Dance Valley en de reeks Koninginnedag feesten.

Locatie: Een gezellig terrein, niet te groot, niet te klein. Een sfeervolle ambiance, een goed geluidssysteem, bereikbaar maar toch lekker weggestopt, geen mega producties met torenhoge entreeprijzen maar Multistyle, all about the music, het Multigroove gevoel.

Line-up Multigroove Festival

Uiteraard mogen jullie het allerbeste op het gebied van Oldstyle, Techno Classics, Rave, Acid, & Early Hardcore verwachten, gebracht door onze eigen Multimasters. de line-up is nog niet bekend maar zal spoedig volgen.

Tickets Multigroove Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor het festival kijk dan hieronder. Hier vind je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan!

Official tickets   Ticketswap

Overnachten met korting in Amsterdam tijdens Multigroove Festival

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op AIRBNB dan ontvang je 35 euro korting op je verblijf.

airbnb     Booking

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Multigroove Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multigroove Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Stadspodium
Turbinestraat 12
Amsterdam,1014 AVNetherlands

Vind hier de leukste festivals!

Bekijk alles Per maand Meest populair 

Festival Overzicht