Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nassau Festival | Olympisch Stadion | 27 april 2017

27 april 2017 @ 12:00 - 21:30

nassau festival 2017

Nassau Festival 2017

Het Nassau Festival was vorig jaar een van de populaire feestjes tijdens KINGSDAY en als het om festivals/feestjes gaat kan je tijdens Kingsday vaak kiezen tot je er bij neervalt. Een van de leuke opties is dus het Nassau Festival in het Olympisch stadion! Misschien niet de meest sfeervolle locatie maar de line-up is weer heerijk! De bedenkers en mede oprichters van dit Festival staat o.a. op de planken: STRAF_WERK, REAKTOR, De Sluwe Vos en als klap op de vuurpijl ELROW. Deze zullen ieder een eigen stage hosten en kan je van 12:00 tot 20:00 losgaan op het Techno en House programma.

English:
On Kingsday 2017, Nassau Festival will return to the Olympic Area for it’s second year! STRAF_WERK, Reaktor and De Sluwe Vos will make their re-entry to host a stage with their own characteristic sound. To make the line up of hosts complete, our Spanish friends from elrow will touch down at the Olympic Area on Kingsday. Together they will bring a mix of renowned and emerging artists for a cutting-edge program.

Nassau Festival | Line up

▸ STRAF_WERK

 Reaktor Events

▸ ELROW

 De Sluwe Vos

Nassau Festival Nieuws

Groot voordeel van het Olympisch Stadion is dat de medewerkers gewend zijn aan grote evenementen dus alles is prima geregeld en geen mega lange wachtrijen. Daarnaast is het stadion perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Tram en bus stoppen voor de deur!  Kingsday Festival liet op 12 januari 2015 op facebook weten dat ze er mee gaan stoppen en plaatsmaken voor de Techno en House beats van Nassau Festival. Na vier edities van Kingsday is in 2015 dus besloten om geen vijfde editie te organiseren en zo was er in 2016 ruimte voor bovenstaande namen om een gruwelijk feestje neer te gaan zetten. Nassau Festival beloofd er een enorm spektakel van te maken. See you at Nassau Festival Olympisch gebied donderdag 27 april. Rave the King!!

Tickets Nassau Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor Nassau Festival? Kijk dan hieronder. Hier vind je de
officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap en zodat je niet in de kou hoeft te staan

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Nassau Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Locatie

Olympisch Stadion (Amsterdam)
Amsterdam,Netherlands