Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nutella Festival | Stadspodium | 16 juli 2016

16 juli 2016 @ 11:00 - 23:00

Nutella Festival

Het Nutella Festival, wie wil hier nou niet naar toe! Nederland is het eerste land waar werelds bekendste broodbeleg wordt gevierd met een echt festival. Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort wordt omgetovert tot een foodfestival waar we (hoe kan het ook anders) Nutella kunnen snoepen. Niet alleen zal er Nutella aanwezig zijn maar vele foodtrucks zullen heerlijke gerechten aanbieden. Nutella Festival wordt een mix van De Parade en Rollende Keukens.

Live bands, theater en een zweefmolen zullen voor een heerlijk festival sfeertje zorgen en drankjes zijn er op deze zomerse dag natuurlijk niet weg te denken.

Educatieve info

Nutella is bedacht ergens in de Tweede Wereldoorlog door de Italiaanse Ferrero (je weet wel, die gouden balletjes vol met zache praline). Sinds deze heerlijke Hazelnootpasta op de markt kwam werd het een mega grote hit! Het bedrijf Ferrero lacht stiekem hard als ze de cijfertjes zien want omzet ligt zo rond de 8,1 MILJARD. Ferrero verkoopt zo’n kleine 365.000 TON hazelnoot-pasta per jaar.

Nutella bestaat voor meer dan de helft uit suiker, 30% is vet (en dan niet de goeie), minimale hoeveelheid aan hazelnoten en vanille. Maar wel lekker;-)

Ondanks dat moederbedrijf Ferrero het Nutella Festival had kunnen sponsoren (voor ongeveer iedere person in heel Europa) is er helaas wel een toegangsprijs. Gelukkig vinden we Nutella allemaal het einde dus die paar euro geven we dan maar uit..

Early Nutella’s:             € 8,-
Normal Nutella’s:        €10,-
Late Nutella’s:             €12,-

Nutella Festival | Wat te doen?

Nutella eten
Nutella proeven
Overal Nutella op smerenMaar ook:
* Live bands
* Theater
* Zweefmolen
* Dj’s

Nutella Festival Nieuws

Over de hele wereld wordt er Nutella gegeten en niet zo’n klein beetje ook, elke 2,5 seconde word er ergens op de wereld een pot Nutella verkocht!
Niet alleen staat het ongeveer in ieder huishouden in de kast, maar ook nog eens de “echte” variant. Elke pot namaak Nutella is bij lange na niet zo lekker als de echte Nutella. Vol chocolade, melk en hazelnoten.. toch? Steeds meer mensen in Nederland gaan gezonder eten en verbannen de oldschool heerlijkheden uit de kast… Maar Nutella (wat een en al ellende in een potje is) That’s our Guilty – Forever Staying- Pleasure!

Nutella Festival
Stadspodium-terrein
Turbinestraat 12 Amsterdam 

Tickets Nutella Festival

Ben je op zoek naar kaartjes voor Nutella Festival? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

Schrijf een Review over Nutella Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Amsterdam
rokin
Amsterdam,Nederland