Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pacha Festival 2016 | Amsterdam | 3 september

3 september 2016 @ 13:00 - 23:00

Pacha festival 2016

Pacha Festival

Op zaterdag 3 september 2016 kan je het festivalseizoen op Ibizastyle heerlijk afsluiten bij Pacha Festival. Nog niet eerder heb je op een festival zoveel verschillende soorten mensen gezien als hier. Jong, oud, Nederlands en buitenlands, van Eindhoven tot aan Groningen en hip of niet… iedereen is er. Pacha Festival viert aankomend seizoen alweer hun vijfde verjaardag en dat is natuurlijk een reden om een prachtig feestje te vieren.

Pacha Festival pakt al vier jaar groots uit en dat trekt Ibiza-gangers aan. Gespierde kleerkasten en schaarsgeklede vrouwen horen hier echt bij. Ook het eten wat je kan krijgen is op Ibiziaanse stijl. Niet alleen zijn er bijzonder lekkere hambo’s te koop, er is op Pacha Festival een pop-up sushi restaurant maar natuurlijk kunnen de oesters en champagne niet ontbreken.
Zij vieren op 3 september hun vijfde verjaardag en doen dat door een top-line-up neer te zetten en door te verhuizen naar een nieuwe locatie.

Pacha Festival | Line up

De organisatie kan alvast verklappen dat maar liefst twee avonden uit Pacha Ibiza hun opwachting maken op het festival; MY HOUSE van de Franse superster Martin Solveig en INSANE. Na een uitverkochte ADE editie van MY HOUSE, keert speciaal voor Pacha Festival de woensdagavond uit de Pacha Ibiza terug naar Nederland. De INSANE tent (bekend van de vrijdagavond in Pacha Ibiza), waar de iets meer underground house, tech house en techno centraal staan was vorig jaar op het festival een mega succes en zal dit jaar een comeback maken.

* ANOTR
* Benny Rodrigues
* Claptone
* Cassy
* Darius Syrossian
* Franky Rizardo
* Hannah Wants
* Karotte
* Klingande
* Martin Solveig
* Mark Knight
* Prunk
* Sander Kleinenberg
* Todd Terry
* UMEK

Pacha Festival Nieuws

De naam van Pacha Festival dankt zich aan de bekende Pacha club op Ibiza. Aangezien niet iedereen een middagje Ibiza kan bekostigen is er op 3 september een Ibiza feestje in Amsterdam. De mensen, de stages, het eten en drinken én de prijzen zijn Ibiza-style, maar de gouden stranden en blauwe zee ontbreekt nog helaas.

Locatie Pacha Festival

Dit jaar verhuisd Pacha niet alleen qua datum, maar ook van locatie! Vanwege de komst van een hotel op Java-Eiland verhuisd Pacha Festival naar het Arena Park. Een stuk makkelijker te bereiken (metro 54 Gein, uitstappen Bijlmer Arena. Dan nog 400 meter lopen) en in vierkante meters een stuk groter waardoor de hippiemarkt en het fooddorp uitgebreid kunnen worden.

Tickets Pacha Festival

Vanaf 5 maart gaat de ticketverkoop voor het pacha festival van start. Ticketprijzen starten bij Early Bird: €35 en lopen uit tot €79,50 voor de VIP tickets. Als VIP heb je een speciale VIP ingang naar het festival, heb je toegang tot de VIP Deck met fantastisch uitzicht, eigen VIP toiletten en kluisje…

Ben je op zoek naar kaartjes voor Pacha? Kijk dan hieronder. Hier vindt je de officiële ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan.

Official tickets   Ticketswap 

Aankomende Festivals

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van alle festivals in en rondom Amsterdam. Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen!  Echt niks missen? Volg ons dan op facebook en instragram!

facebook_Festival_overzicht_Amsterdam  144069407412339    Instagram_festival_overzicht_amsterdam

 

Schrijf een review over Pacha Festival

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival! Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews