Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paradigm Festival 2019

9 augustus 2019 @ 14:00 - 12 augustus 2019 @ 04:00

€23,50
Paradigm Festival

Festival ticket

Plaats Groningen
Locatie Suikerunie
Datum 9 t/m 12 augustus 2019
Tijd 14:00 – 04:00
Prijs vanaf €23.50
Leeftijd 18+

Paradigm Festival 2019 Groningen

Ben jij vooruitstrevend in sound? Dan moet je het Paradigm Festival in Groningen bezoeken. Dit is een driedaags festival dat jaarlijks duizenden liefhebbers van alternatieve- en elektronische muziek trekt. Van vrijdag tot en met zondag zul je kunnen genieten van een reeks aan bekende artiesten en upcoming stars. Are you ready for another journey?

Het festival richt zich op sonische vernieuwing. Ieder jaar weet de organisatie weer een fantastische line-up van vooruitstrevende artiesten te presenteren. Kijk maar eens naar de line-up van de 2018 editie. Toen waren artiesten als Speedy J, Dennis Ferrer, Raresh, Truncate, Shlømo LIVE, 3D (Darren Emerson, Danny Howells & Dave Seaman), Antigone, Regal, Kettenkarussell LIVE, Umwelt, Mark du Mosch LIVE, Jeff Rushin, Tobi Neumann, Guti LIVE en Konstantin op dit festival aanwezig. Dit is nog slechts een klein aantal grote namen, er waren er natuurlijk nog veel meer!

Line-up Paradigm Festival

De line-up voor het Paradigm Festival 2019 is nog niet bekend gemaakt, maar als je dit festival al eerder bezocht hebt, weet je dat dat altijd prima voor elkaar is. Ook de komende editie zul je kunnen genieten van een zorgvuldig samengestelde mix van indrukwekkende elektronische acts. Dit wil je zeker niet missen!

Kaartje Paradigm Festival 2019 Groningen

Wil je dit festival bezoeken en deze heerlijke sfeer meemaken? Je kunt je kaartje voor het Paradigm Festival in Groningen direct via deze website bestellen. Je kunt kaarten voor het hele weekend bestellen, maar ook kiezen om een aantal dagdelen het festival te bezoeken. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Locatie Paradigm Festival 2019

Het festival wordt gehouden op het voormalige Suikerunie terrein, één van de betere festivallocaties in ons land. Deze festivallocatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ervaar de nachtclub vibes in de open natuur.

Overnachten met korting tijdens Paradigm Festival 2019

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Regel dit via Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Via onderstaande link ontvang je korting op je verblijf.

Blijf op de hoogte van Paradigm Festival 2019

Blijf via Festival Overzicht Amsterdam op de hoogte van de leukste festivals! Het festival overzicht geeft je een helder en duidelijk overzicht van alle festivals die er aan zitten te komen! Echt niks missen? Volg ons dan op facebook, blog en instragram!

Schrijf een Review over Paradigm Festival 2019

Deel jouw mening en help anderen met hun keuze voor het leukste Festival!
Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Paradigm Festival
Average rating:  
 0 reviews

Locatie

Groningen
Nederland + Google Maps
klik hier, zoek je event!